Search found 66 matches

Return

Re: Loopmash 2 Scene Switching

Thumbs up button, top right of my post.

I'm the one forgot this was the C6 forum, sorry for the confusion. Did you find the method?
by NWP
Fri Nov 01, 2013 3:40 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Just upgraded..

4. No, you can click and drag it to the top of the screen.

5. Was fixed in an update. What specific version do you run?
by NWP
Fri Nov 01, 2013 6:05 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: No sound with CubaseLE6

In the 3rd SS, set the output to your output bus. If you want to do a Team Viewer session, I'll show you.
by NWP
Tue Oct 22, 2013 11:25 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Win] 8.1 now includes automatic maintenance

Your C7 question is...? :roll:
by NWP
Sun Nov 03, 2013 7:55 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Can't switch correctly between two soundcards in Cubase

Make sure output routing of all tracks is correct.
by NWP
Wed Oct 02, 2013 7:58 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: The Forrest Gump of UIs

No issues here. Mixer's always the same as I left it.
by NWP
Mon Nov 04, 2013 11:29 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Roland Quad Capture Trouble

Did you try toggling ASIO Guard? Did you try enabling the onboard SC and restarting system?
by NWP
Wed Nov 06, 2013 2:18 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Studio Monitor Calibration K-20

I'm seeing the same thing here. Peaking at about +9 on K-20, 0 at K-12.
by NWP
Wed Nov 06, 2013 7:20 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Studio Monitor Calibration K-20

When I engage the button that's orange in my meter section, it reports the level as -20 RMS. Cubase meters don't reflect RMS, so I'm assuming this is the issue.

Might want to post in that GS thread, there are more audiophiles on that forum.

Untitled.jpg
by NWP
Wed Nov 06, 2013 7:43 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Working with dual monitors

Always On Top
by NWP
Wed Nov 06, 2013 10:39 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Recording Midi Issue

Try the Emulated Ports. Search Emulated in the Knowledge base.
by NWP
Thu Nov 07, 2013 12:26 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: sound only on one side

Set up a mono input bus and select it on the track.
by NWP
Mon Nov 04, 2013 9:13 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cubase7 VST Performanceproblem auf OS-X 10.7.5

Hast du versucht, ASIO Guard in VSTAudiosystem abschalten?
by NWP
Mon Nov 11, 2013 7:10 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Logical Editor presets missing

You need to copy them from the program folder to the /Users/<name>/Library/Preferences/Cubase 7/Presets/ folder.
by NWP
Wed Nov 13, 2013 1:11 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Playback cutting out

I've had this. Solution was to write down patch names and re-load HSSE in the rack and re-select the patches. Sometimes, the project was corrupt.
by NWP
Tue Nov 12, 2013 3:31 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Clean MIDI punches in N5.1?? HOW??

Un-check Snap To Bars in Prefs and select the correct MIDI Record Mode via Transport.
by NWP
Thu Nov 14, 2013 4:46 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: problem?

If using Control Room, you need to use the monitor bus for main outs. If not, main outs have to be set as Main Mix via right-click.
by NWP
Sat Nov 16, 2013 12:03 am
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Screen formatting bug

That's not trashing Prefs. You have to move/ delete the contents of the Cubase App Data folder and re-start Cubase.
by NWP
Sat Nov 16, 2013 1:26 am
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Off-line (non real time) processing issues

Issue 2, set up control room correctly or your main outs.
by NWP
Sat Nov 16, 2013 1:34 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: sound only on one side

You don't want Sys Link. You want to select your ASIO driver in VST Audiosystem. If you don't have an ASIO driver, use ASIO4All. Google it. What interface do you have?
by NWP
Sun Nov 10, 2013 4:24 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cubase -> Emu 0404 -> Yamaha CLP 320

For HSSE to be available on the track it has to be loaded in the rack. See the screenshot.
by NWP
Tue Nov 19, 2013 12:14 am
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Sound of Humanity - Typhoon Haiyan

Now please shut up.

Entitled to my opinion which is it all comes down to this being more for self promotion than anything else.

How much was contributed to the relief efforts in total?

The real way to make a selfless difference is make a donation anonymously to a worthy charity. There are name acts raising real money for the causes, leave it to them.
by NWP
Sun Nov 17, 2013 6:28 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Importing video

Quicktime installed?
by NWP
Wed Nov 27, 2013 11:29 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: CUbase 7.5…when?

Already here, you missed it.
by NWP
Wed Nov 06, 2013 9:20 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cubase 7.0.6 mushed-up export screen

When all else fails, trash Prefs.
by NWP
Wed Nov 27, 2013 9:23 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: No sound in CUBASE Elements 7

Cubase can only use one ASIO device at a time. If you're saying you want to input via M-Audio and monitor via computer, you need to use ASIO4All. Google ASIO4All.
by NWP
Sat Nov 30, 2013 1:26 am
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: No sound on Media Bay Previewer

Dis-able Control Room if you don't use it.
by NWP
Sat Nov 30, 2013 12:16 am
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: 850 Meters

Fredo wrote:
shadowfax wrote:Just superb...well done, Kevin

And down again ....
:(

Fredo


Kev is his name, that's how he signs his posts. ;)
by NWP
Thu Dec 05, 2013 12:01 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

C7.5 Issues Solution

Don't use Prefs, templates or projects from C7.0.xxx in C7.5.

Seriously, it's been reported with every release that these cause issues with new releases. Why wouldn't you 1) Finish older projects in the version they were started in and 2) Set up everything from scratch when upgrading?
by NWP
Thu Dec 05, 2013 9:34 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

That's why you delete the contents of the SB C7.5 App Data/ Library folder and set it up from scratch. ;)
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:07 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

G-string wrote:and it only applys to people that have had issues with c7.0.x Neil


No it doesn't, Richard. ;)
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:20 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

Hey clown, you wouldn't be so brave face to face, I guarantee it. :lol:
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:29 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

Awfully brave behind mommy's computer screen, aren't you?
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:35 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

I'm all three billy goats, troll. Tell mom I'll be there Sat. for the usual, Richard. ;)
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:46 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

You're the troll. What have you contributed constructively to this thread?
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:52 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

Play coy all you want. We both know the real deal.
by NWP
Thu Dec 05, 2013 11:00 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: come on steinberg a list of issues resolved in c7.5 PLEA

Like I said, both Q's have been addressed officially. Don't like my answers, chew harder. :twisted:
by NWP
Tue Dec 03, 2013 1:41 am
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: come on steinberg a list of issues resolved in c7.5 PLEA

G-string wrote:best I put my trolling shoes on


IMHO, you've never taken them off.
by NWP
Mon Dec 02, 2013 7:13 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: come on steinberg a list of issues resolved in c7.5 PLEA

G-string wrote:To me you are a Neil


So I'll call you Richard. ;)
by NWP
Mon Dec 02, 2013 7:00 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: come on steinberg a list of issues resolved in c7.5 PLEA

Name's not Neil. Not many 7.5 threads around.
by NWP
Mon Dec 02, 2013 6:42 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: come on steinberg a list of issues resolved in c7.5 PLEA

All this has already been answered.
by NWP
Mon Dec 02, 2013 6:13 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cant hear Midi when project is stopped - but can in play

Something's FUBAR. Same in a new blank project?. If yes and starting in Safe Mode solves it, trash Prefs. If not, re-install.
by NWP
Mon Dec 02, 2013 6:04 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Cant hear Midi when project is stopped - but can in play

Enable monitor to hear live play.
by NWP
Mon Dec 02, 2013 5:44 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: C7.5 Issues Solution

Did you ask mom to fight all of your playground battles too? Bet you did. :lol:
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:54 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Mediabay defaults to wrong alphabetical order ?

I'd delete the MB files in the N5 App Data/ Library folder and let MB re-scan.
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:13 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Why is my VSTBridge always crashing?

Make sure your plugs play nice with it. I think there's a list on that site.
by NWP
Fri Nov 29, 2013 9:59 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: [ISSUE] Steinberg Hub not connecting?

I noticed C7.5 does a Configuring Windows Firewall task when installing C7.5. Wonder if that has something to do with it.
by NWP
Thu Dec 05, 2013 10:51 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Inflated Pricing for NZ customers??

Yeah Ian, it's been stated before. Seems like us Yanks get the best deal.
by NWP
Sat Jan 04, 2014 10:00 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: where is the setting for cursor to follow project?

Autoscroll in the toolbar.
by NWP
Sat Jan 04, 2014 9:52 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: HELGE VOGT PLEASE EXPLAIN HOW UPGRADE TO 7.07 WITH 7.5??

You obviously haven't been around long. No version is ever completely fixed.
by NWP
Sat Jan 04, 2014 6:58 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Setting up YouRock Guitar (YRG)

Powered on before opening Cubase? Show in Device Setup / MIDI Config.?
by NWP
Mon Jan 06, 2014 3:43 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Is it elicenser activ.code from Cubas4 works for Cb LE

You should contact emu for the activation code.
by NWP
Tue Jan 14, 2014 6:18 pm
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Trying to record 4 tracks at once in SX

It can record all 4 inputs at once. ;)
by NWP
Thu Oct 10, 2013 3:42 am
 
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem playing stereo recorded audio

Convert to 44.1k in Pool. You must have disabled the import dialog, re-enable in Prefs.
by NWP
Thu Nov 21, 2013 9:39 pm
 
Jump to forum
Jump to topic