Dark Planet trial not working

All topics on VST Sound Instrument Sets, VST Sound Loop Sets and Sequel Content Sets

Dark Planet trial not working

Postby haloinreverse » Mon Feb 18, 2013 9:19 pm

Of course if there was a phone contact available I would just call and get the issue resolved.

Just downloaded the trial of dark planet, installed, and the plugin does not show up in my VST instruments menu. What am I doing wrong here? Thanks
MSI X79A-GD45, Intel i7-3820 3.6ghz, 16gb of ram, Windows 7 x64, SSL MX4 Audio Card, SSL Alpha Link Madi AX Converters, 2x UAD-2 Quad cards, 1 UAD-2 Solo
User avatar
haloinreverse
Junior Member
 
Posts: 74
Joined: Sun Jan 23, 2011 12:19 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Dark Planet trial not working

Postby haloinreverse » Mon Feb 18, 2013 9:33 pm

Tick tock tick tock, that's the sound of my demo time depleting. Of course I'm sure I could have already solved this problem if a phone number where available. Probably would have taken a whole two minutes.
MSI X79A-GD45, Intel i7-3820 3.6ghz, 16gb of ram, Windows 7 x64, SSL MX4 Audio Card, SSL Alpha Link Madi AX Converters, 2x UAD-2 Quad cards, 1 UAD-2 Solo
User avatar
haloinreverse
Junior Member
 
Posts: 74
Joined: Sun Jan 23, 2011 12:19 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Dark Planet trial not working

Postby haloinreverse » Mon Feb 18, 2013 9:54 pm

Apparently Halion SE has to be installed, even though it says dark planet can be used as a stand alone vsti. Arrrgghhh. Very confusing, in fact to confusing. Try keeping it simple guys, that benefits everyone. This was highly annoying.
MSI X79A-GD45, Intel i7-3820 3.6ghz, 16gb of ram, Windows 7 x64, SSL MX4 Audio Card, SSL Alpha Link Madi AX Converters, 2x UAD-2 Quad cards, 1 UAD-2 Solo
User avatar
haloinreverse
Junior Member
 
Posts: 74
Joined: Sun Jan 23, 2011 12:19 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times


Return to VST Sound Instrument Sets and Content Sets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest