Routing VST on multiple tracks

All topics on VST Sound Instrument Sets, VST Sound Loop Sets and Sequel Content Sets

Routing VST on multiple tracks

Postby Lord Slayer » Sat Jan 19, 2013 2:43 am

Hi

New to a lot of this Im having trouble routing Peavey revalver on multiple tracks for 5 -6 guitar tracks.
I have been told you can rout multiple tracks without having to open the same VST several times for several guitar tracks.
I am currently doing this and the VST is freezing my PC and occasionally crashing it.
Is it possible to only have the VST open once but being able to use it in several tracks with different settings on each track with that same VST?

Help the newbie please
Cheers

Lord Slayer
Lord Slayer
New Member
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 19, 2013 2:31 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Routing VST on multiple tracks

Postby JMCecil » Sat Jan 26, 2013 4:02 pm

not with different settings.

Typically you would put the VST on a group track and route all the other tracks to the group track.
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 3817
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 35 times
Been thanked: 166 times


Return to VST Sound Instrument Sets and Content Sets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests