Can't name the LMHD file to save or play... :-(

Can't name the LMHD file to save or play... :-(

Postby mr.roos » Sun Oct 06, 2013 7:09 pm

HI, what is up with this? I am using this in my iPad2 with the new iOS 7.0.2. I record the part, stop the recording, and when the small window appears I touch in the area to initiate the typing to create a name - but nothing happens.

When I repeat the process, I am asked if I want to rewrite the earlier project which is labeled 'LM...1' (which must be an automatic name function) but I say 'no'. ...And the thing is, I can't find this original file anyway to play back. ??

Help please?

BTW, why can't you initiate a better place to save the file? Like Dropbox or the Clound? This way I could import it to my desktop DAW.
Cubase 6.5 (6.5.5) and 5.5 (5.5.3), WaveLab Elements 8, iC Pro remote app, LoopMash HD, Win7 64-bit, Intel C2Q9550@2.83GHz, 8G ram, Radeon HD 6570, Gigabyte X48-DS5 MB, Mackie 1640i (FireWire), M-Audio Keystation 61es controller via an M-Audio Midi-Sport 1X1.
User avatar
mr.roos
Senior Member
 
Posts: 1010
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Can't name the LMHD file to save or play... :-(

Postby mr.roos » Tue Oct 08, 2013 12:58 am

Hello? Is LoopMash HD a dead device? :(

Are there no Steinberg moderators here?
Cubase 6.5 (6.5.5) and 5.5 (5.5.3), WaveLab Elements 8, iC Pro remote app, LoopMash HD, Win7 64-bit, Intel C2Q9550@2.83GHz, 8G ram, Radeon HD 6570, Gigabyte X48-DS5 MB, Mackie 1640i (FireWire), M-Audio Keystation 61es controller via an M-Audio Midi-Sport 1X1.
User avatar
mr.roos
Senior Member
 
Posts: 1010
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Can't name the LMHD file to save or play... :-(

Postby masterchaos » Fri Nov 08, 2013 9:43 am

Hi there,
I got the same problem on my ipad mini ios 7.0.3 with loopmash HD ver 1.2.0
can't name both recorded track and presets?? :shock:
masterchaos
New Member
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 08, 2013 9:35 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Can't name the LMHD file to save or play... :-(

Postby karlfestCubase » Sat Nov 16, 2013 2:12 am

Me too. Get to the naming function, but no text area/Keyboard is presented. Ipad 7.0.3, latest Loopmash HD.
iMac 3.5 Ghz i7, 10.8.5, TC Electronic Konnekt 24d, Kurzweil SP4-8
Somewhere in Redfern.
karlfestCubase
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Nov 02, 2013 5:22 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Can't name the LMHD file to save or play... :-(

Postby Airyck » Wed Nov 27, 2013 4:20 pm

I see this all over the reviews as well. I don't own it yet but was looking to purchase and saw all of these problems. I'm guessing they are working on a new version to include IAA for Cubasis and hopefully solve these naming issues as well. Once that happens I'll grab it, but until then... sorry guys :/
Airyck
Junior Member
 
Posts: 82
Joined: Fri Oct 18, 2013 10:27 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times


Return to LoopMash

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest