Official word from Steinberg on loopmash

Official word from Steinberg on loopmash

Postby Airyck » Wed Dec 18, 2013 8:04 pm

Since loopmash isn't on the app store anymore, it would be nice if someone from Steinberg could please let us know whats going on? To remove it and say nothing just leaves all your customers in the dark... communication is appreciated. :roll:
Airyck
Junior Member
 
Posts: 82
Joined: Fri Oct 18, 2013 10:27 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby crohde » Fri Dec 20, 2013 1:56 pm

Hi Airyck,

We will put them online again when we have a iOS7 compatibility update.
Best regards,

Carlos Mendoza Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook
User avatar
crohde
Moderator
 
Posts: 797
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 50 times

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby Airyck » Fri Dec 20, 2013 4:37 pm

crohde wrote:Hi Airyck,

We will put them online again when we have a iOS7 compatibility update.


I understand that position, thanks so much for the info, it's really appreciated! ;) :D :mrgreen:
Airyck
Junior Member
 
Posts: 82
Joined: Fri Oct 18, 2013 10:27 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby mr.roos » Sun Dec 22, 2013 2:39 am

Ah, like cool water poured upon a burning man, Steinberg. :) Five months late is still better than tossing the app that I purchased. Thanks Steinberg!

Meanwhile, I hope iOS8 is not in the immediate future. :evil:
Cubase 6.5 (6.5.5) and 5.5 (5.5.3), WaveLab Elements 8, iC Pro remote app, LoopMash HD, Win7 64-bit, Intel C2Q9550@2.83GHz, 8G ram, Radeon HD 6570, Gigabyte X48-DS5 MB, Mackie 1640i (FireWire), M-Audio Keystation 61es controller via an M-Audio Midi-Sport 1X1.
User avatar
mr.roos
Member
 
Posts: 999
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby kenneth60 » Sat Jan 11, 2014 2:38 pm

Hey, I just bought sequel 3. I loaded it up. I don't see it in my Cubase 7. How do I load it in where I can see it and use it like I see in the videos?
kenneth60
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sat Jan 11, 2014 2:07 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby Airyck » Sun Jan 12, 2014 11:49 pm

kenneth60 wrote:Hey, I just bought sequel 3. I loaded it up. I don't see it in my Cubase 7. How do I load it in where I can see it and use it like I see in the videos?


Sounds like you are all kinds of confused here.
1) This is the loopmash iPad/iPhone version in this forum, not the one that comes with Cubase.
2) Sequel is a separate program from Cubase and loopmash. Not sure what you're trying to do here but Sequel doesn't load in Cubase and also Cubase 7 comes with loopmash (the non-iOS version) which is a VST instrument.
3) What videos? You are talking about 3 different products here. In all of these programs there is a "Manual", I suggest you try reading it, they are very useful and tell you how to use all of these programs in great detail. Also, take it easy, learn one thing at a time. If you don't know how to use what you've already bought, don't keep buying more stuff, stop and learn what you have. After that you can make an educated decision on what you actually should buy next. Good luck.

Cheers,
Airyck
Airyck
Junior Member
 
Posts: 82
Joined: Fri Oct 18, 2013 10:27 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby mr.roos » Sat Jan 18, 2014 8:11 pm

OK, if Steinberg is serious about fixing LM then I think they better bust a move. I did pay $$ for this doorstop after all.
Cubase 6.5 (6.5.5) and 5.5 (5.5.3), WaveLab Elements 8, iC Pro remote app, LoopMash HD, Win7 64-bit, Intel C2Q9550@2.83GHz, 8G ram, Radeon HD 6570, Gigabyte X48-DS5 MB, Mackie 1640i (FireWire), M-Audio Keystation 61es controller via an M-Audio Midi-Sport 1X1.
User avatar
mr.roos
Member
 
Posts: 999
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby mr.roos » Fri Mar 14, 2014 9:10 am

R.I.P. LM the app. :cry:
Cubase 6.5 (6.5.5) and 5.5 (5.5.3), WaveLab Elements 8, iC Pro remote app, LoopMash HD, Win7 64-bit, Intel C2Q9550@2.83GHz, 8G ram, Radeon HD 6570, Gigabyte X48-DS5 MB, Mackie 1640i (FireWire), M-Audio Keystation 61es controller via an M-Audio Midi-Sport 1X1.
User avatar
mr.roos
Member
 
Posts: 999
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Postby crohde » Mon Mar 24, 2014 11:22 am

Hi,

The LoopMash updates are available now! Sorry to keep you waiting!
Best regards,

Carlos Mendoza Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook
User avatar
crohde
Moderator
 
Posts: 797
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 50 times


Return to LoopMash

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest