Are these plugins 64bit?

All topics on the Yamaha Vintage and RND Portico Plug-ins

Are these plugins 64bit?

Postby beautypill » Sat Jan 19, 2013 3:13 am

The text on the main site is confusing. Are these plugins 64bit compatible or not? Can anyone help me figure this out?

I bought these presuming they were 64 bit. My application DAW is Digital Performer, which is 64bit AU.

Thanks!

- c
beautypill
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 19, 2013 3:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Are these plugins 64bit?

Postby beautypill » Sat Jan 19, 2013 3:18 am

On the site, as you can see, it clearly reads "Native 32-bit and 64-bit plug-in version."

But it does not seem to show up as a 64bit AU.

I'm pretty disappointed by this.

- c
beautypill
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 19, 2013 3:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Are these plugins 64bit?

Postby beautypill » Sat Jan 19, 2013 10:04 pm

It appears it was some kind of weird error with the eLicensing system.

They are indeed 64bit after all.

Problem solved.

- c

p.s. I truly loathe the eLicenser/dongle business. It's such a drag. But the internet doesn't need another rant on that topic...
beautypill
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 19, 2013 3:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Are these plugins 64bit?

Postby neilwilkes » Mon Feb 04, 2013 2:02 pm

beautypill wrote:p.s. I truly loathe the eLicenser/dongle business. It's such a drag. But the internet doesn't need another rant on that topic...


I have just built a new 64-bit system, and believe me you do notwant the aggravation of countless C/R plugins.
iLOK & eLicenser is a hell of a lot simpler & faster
www.opusproductions.com
Intel E5-2687W 8-core Xeon, 32Gb RAM, Windows 7 Pro x64, RME RayDAT, UAD-2 Octo x2 & Quad x2 (fully loaded), Adam A7 x5, WK ID Console
Nuendo 1-6, Cubase 6-7, WaveLab 5-7, DTS/DD encoders, Surround Edition etc, Waves Mercury
Blu-Ray authoring, DVD authoring & high resolution audio specialists.

Detailed Specs on request
neilwilkes
Senior Member
 
Posts: 1026
Joined: Thu Dec 16, 2010 11:55 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Re: Are these plugins 64bit?

Postby Mauri » Tue Feb 26, 2013 9:50 am

neilwilkes wrote:I have just built a new 64-bit system, and believe me you do notwant the aggravation of countless C/R plugins.
iLOK & eLicenser is a hell of a lot simpler & faster


+1 for sure!

Mauri.
Forum member since aug. 2002

Cubase 7.5.30 x64 with jBridge | WaveLab Elements 8 | Windows 7 x64 Dual Boot on 2 x 128GB Crucial m4 2.5-inch SSD + 2 x 256GB Crucial m4 2.5-inch SSDs for samples and project/audio files | P5E | Q6600 @ 3.24GHz | 8GB RAM | Echo Layla 3G PCI | ASUS HD6570 | Vox ToneLab SE | Mackie HR624 MKII | 2 x UAD2 Solo PCIe | Acustica-audio Nebula and many libraries | 2 x 24" LED monitors...

Guitars: Formentin Signature Series (strat style) | Les Paul Junior | Epiphone Casino NA

Amps: Blackstar Series One 45w 2 x 12 Celestion combo | Rivera Knuckle Head 100 + 4 x 12 Celestion quad box
User avatar
Mauri
Member
 
Posts: 763
Joined: Thu Dec 16, 2010 3:17 am
Location: Adelaide AU
Has thanked: 7 times
Been thanked: 10 times


Return to Yamaha Vintage and Rupert Neve Designs Portico Plug-Ins

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest