Closing 'In Place Editor'

Post general topics related to Cubase 7 and Cubase Artist 7 here.

Re: Closing 'In Place Editor'

Postby jonwright » Wed Sep 25, 2013 9:52 am

SteveInChicago wrote:
jonwright wrote:Probably, you don't have the track selected when you try to close it, since it works fro every other Mac user in this thread.


I've tested every which way. Still nothing.

The only thing I can think of is that I'm using the demo still, although I wouldn't have thought that would affect it.
http://www.jonathanwrightmusic.com

Cubase 7.5, Mac OS 10.9.1
jonwright
New Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:33 pm
Location: London
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Closing 'In Place Editor'

Postby SteveInChicago » Thu Sep 26, 2013 8:46 am

strange
Cubase 7.5.30 | Mac 10.8.5 | i7-3770k Gigabyte Z77-UD5H | 16gb | TC Konnekt24D
User avatar
SteveInChicago
External Moderator
 
Posts: 4793
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Location: Chicago, IL USA
Has thanked: 109 times
Been thanked: 292 times

Re: Closing 'In Place Editor'

Postby ChrisW » Thu Sep 26, 2013 11:22 am

I'm pretty sure being the demo will make no difference. It is strange as Steve says, so might be worth contacting support about. Are you definitely using CMD+shift+I and not ctrl+shift+I?
MacBook Pro 13" Intel Core i5 2.5Ghz 4GB RAM, Mac OS X 10.9, Apogee Duet Firewire, Yamaha S90, Cubase 7.5, Komplete 9, HALion 5.0.1
User avatar
ChrisW
Member
 
Posts: 278
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:27 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Closing 'In Place Editor'

Postby jonwright » Fri Sep 27, 2013 10:20 am

Well I think I've found out what it is, my Apple Bluetooth keyboard.

I just had to do a quick bit of composing directly on my laptop (normally it's hooked up to a big screen and I control with with a separate keyboard and trackpad/iPad.

Using the key commands on my laptop works perfectly both ways, not just one.

Oddly, the keys all work normally on my Bluetooth keyboard, and even open the editor, just don't close it.

I've no idea what that's about, but at least I've found the culprit.
http://www.jonathanwrightmusic.com

Cubase 7.5, Mac OS 10.9.1
jonwright
New Member
 
Posts: 10
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:33 pm
Location: London
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Closing 'In Place Editor'

Postby ChrisW » Fri Sep 27, 2013 1:00 pm

jonwright wrote:Well I think I've found out what it is, my Apple Bluetooth keyboard.

I just had to do a quick bit of composing directly on my laptop (normally it's hooked up to a big screen and I control with with a separate keyboard and trackpad/iPad.

Using the key commands on my laptop works perfectly both ways, not just one.

Oddly, the keys all work normally on my Bluetooth keyboard, and even open the editor, just don't close it.

I've no idea what that's about, but at least I've found the culprit.


I had a few strange problems using the Bluetooth keyboard, which is partly why I went back to the USB keyboard. If I get a chance I'll try to dig out my wireless keyboard and test it. Glad you found the reason though.
MacBook Pro 13" Intel Core i5 2.5Ghz 4GB RAM, Mac OS X 10.9, Apogee Duet Firewire, Yamaha S90, Cubase 7.5, Komplete 9, HALion 5.0.1
User avatar
ChrisW
Member
 
Posts: 278
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:27 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Previous

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Geppastro, Licensetokill, plectrumboy, TripleS, vintagevibe and 7 guests