[SOLVED] Mixer Issue - Can't See Lables

A read-only forum for all solved issues.

[SOLVED] Mixer Issue - Can't See Lables

Postby gmmccurdy » Tue Sep 24, 2013 8:38 pm

I guess I've been lucky because I haven't experienced this problem until updating to 7.06. Does anyone know of a way for me to get the mixer back to default so I can see my labels at the bottom? Very annoying! :)
Attachments
Screen Shot 2013-09-24 at 2.35.42 PM.png
(279.68 KiB) Not downloaded yet
Mark
================================
Macbook Pro - OSX 10.9.2 - 2.3 GHz Intel Core i7
16GB 1600 MHz DDR3
500 Gig SSD Hard Drive
Presonus Firestudio Project I/O
Cubase 7.5
================================
gmmccurdy
Junior Member
 
Posts: 193
Joined: Thu Dec 01, 2011 6:37 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Mixer Issue - Can't See Lables

Postby theRoyal1 » Wed Sep 25, 2013 10:24 am

This was an issue before also.
Happened to me and 1 way I fixed it was to remove then add the Stereo/Master channel option on the Right.

You basically have to resize it with the options available and it should then correct itself...

Very annoying! :geek:
Custom WS: i7 3930k @ 4.2Ghz | 32GB GEIL Evo Corsa DDR3 @ 1600 | Sapphire HD7950 Dual X | MSI BigBang XPower II | Enermax Platimax 1200w 80+ Platinum | 2x SanDiskSSDX12 + 2x WD2500 HDD+ 2xWD4001 HDD | Corsair H100 | Coolermaster Cosmos II
Cubits : Cubase 7.5.20 64bit | CMC-TP | CMC-CH | CMC-PD | CMC-AI
Main Gear: Access Virus Ti ,Virus C | Roland TR-8, TB-3, VT-3 | Roland XV-5080, JV-2080 | Korg Triton pro 76 | Novation SL MKII | Yamaha AW4416 | MOTU 2408mk3, MidiXT | Mackie HR824 | Seiki SE50UY04
theRoyal1
Member
 
Posts: 272
Joined: Fri Nov 04, 2011 5:08 pm
Has thanked: 18 times
Been thanked: 24 times

Re: Mixer Issue - Can't See Lables

Postby Marcus » Wed Sep 25, 2013 11:22 am

Hi there,


please just reset the Mixconsole Window:

- press and hold ALT

- now click on the triangel/ Functions Menu and still hold ALT and the left mouse button

- choose "Reset MixConsole Window"


Best regards,

Marcus
Education Specialist

Germany | Austria | Switzerland

My Desktop PC: Intel i7 950; Gigabyte GA 58x UD5, 12GB RAM, NVidia Geforce 770
OS: Win 8 64bit

My Laptop:
Lenovo T540p,Intel i7 4700MQ, 16GB Ram, 750GB Samsung SSD, NVidia Geforce 730M
OS: Win 8 Pro 64bit

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
User avatar
Marcus
Moderator
 
Posts: 805
Joined: Thu Feb 03, 2011 12:09 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 14 times

Re: Mixer Issue - Can't See Lables

Postby gmmccurdy » Wed Sep 25, 2013 3:51 pm

The reset did it. Thanks!
Mark
================================
Macbook Pro - OSX 10.9.2 - 2.3 GHz Intel Core i7
16GB 1600 MHz DDR3
500 Gig SSD Hard Drive
Presonus Firestudio Project I/O
Cubase 7.5
================================
gmmccurdy
Junior Member
 
Posts: 193
Joined: Thu Dec 01, 2011 6:37 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: [Solved] Mixer Issue - Can't See Lables

Postby mattsyd7 » Fri Oct 18, 2013 6:36 am

Works for me too. Thanks
Cubase 7.0.6, MacBook Pro 2.66Ghz, OSX 10.8.4, 8GB RAM, Hybrid 750GB HDD 7200rpm.
Metric Halo MIO 2882 Firewire Audio Interface
mattsyd7
New Member
 
Posts: 11
Joined: Tue Apr 24, 2012 2:23 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [Solved] Mixer Issue - Can't See Lables

Postby premediesel » Sun Oct 20, 2013 6:37 pm

Thanks for this solution.

For Steinberg: I should add that the specific cause of this problem for me was only once I switched between active projects.
Mix Engineer / Producer
http://www.jamiekuse.com
--
Cubase 7.5.2 | rMBP | 2.3ghz Haswell | 16gb Ram | 512gb SSD | UA Apollo Quad (Thunderbolt)
premediesel
New Member
 
Posts: 31
Joined: Wed Oct 02, 2013 12:18 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times


Return to Solved Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests