logical editors presets

Post general topics related to Cubase 7 and Cubase Artist 7 here.

logical editors presets

Postby Barryjames » Wed Nov 20, 2013 4:16 am

Hi newbie here....I did a new midi track and wanted to explore the logical editor presets....unfortunately it is grayed out....how can i see what presets are there?....I can get into the logical editor but can not get any of its presets....can anyone assist...thank you


cubase 7.0
2013 Apple Imac 2.9 8 gigs of ram mountain lion 10.8.3 osx cubase 7.0 presonus firebox
Barryjames
New Member
 
Posts: 41
Joined: Wed Aug 28, 2013 1:58 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: logical editors presets

Postby Luis Dongo » Wed Nov 20, 2013 4:12 pm

Hi Barryjames,

you have to have data in the MIDI part and select the part for the presets to get activated.

Regards
Luis Dongo, Technical Support
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
User avatar
Luis Dongo
Site Admin
 
Posts: 436
Joined: Thu Oct 20, 2011 2:19 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 56 times

Re: logical editors presets

Postby Barryjames » Thu Nov 21, 2013 1:21 am

I got midi notes....arent notes consider data?....project logical presets do show but not the ones in midi....also when i do use project preset..nothing happens..need help on this,, pls.
2013 Apple Imac 2.9 8 gigs of ram mountain lion 10.8.3 osx cubase 7.0 presonus firebox
Barryjames
New Member
 
Posts: 41
Joined: Wed Aug 28, 2013 1:58 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: logical editors presets

Postby NWP » Thu Nov 21, 2013 1:33 am

Paste the preset file from the program folder to the Library folder.
NWP
Member
 
Posts: 627
Joined: Thu Sep 12, 2013 11:26 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 67 times


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: ChrisDuncan, jimmys69, Leija and 6 guests