Z-Order for MixConsole is still jacked up

Post general topics related to Cubase 7, Cubase Artist 7 and Cubase Elements 7 here.

Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby JMCecil » Wed Dec 04, 2013 11:26 pm

So, you still have the always on top bug on a multiple monitor setup where it hides plugins .... PLEASE FIX THIS SOON PLEASE ... did I say PLEASE?
HOVER HATERS UNITE -- DOWN WITH HOVER
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 4004
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 186 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby Rhino » Thu Dec 05, 2013 12:00 am

Hey JM,
sorry to hear !

what about KC focus mixer vs arrange ?
cheers.
Rhino
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say.
(George R.R. Martin)
Rhino
Member
 
Posts: 205
Joined: Tue Jun 14, 2011 5:20 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 59 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby JMCecil » Thu Dec 05, 2013 12:00 am

Rhino wrote:Hey JM,
sorry to hear !

what about KC focus mixer vs arrange ?
cheers.
Rhino

Haven't got that far, but it doesn't look good.
HOVER HATERS UNITE -- DOWN WITH HOVER
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 4004
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 186 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby Rhino » Thu Dec 05, 2013 12:04 am

:cry: :( :cry:
please keep us informed !
thanks,
Rhino
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say.
(George R.R. Martin)
Rhino
Member
 
Posts: 205
Joined: Tue Jun 14, 2011 5:20 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 59 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby JMCecil » Thu Dec 05, 2013 12:07 am

Nope, key commands for the mixer still don't work unless the mixer is in focus ... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGDE
HOVER HATERS UNITE -- DOWN WITH HOVER
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 4004
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 186 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby Rhino » Thu Dec 05, 2013 12:20 am

JMCecil wrote:Nope, key commands for the mixer still don't work unless the mixer is in focus ... FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGDE


JM, you know what they did to the bearer of bad news in the good old days ? :twisted: :P

thanks for reporting. guess that means back to 6.5 for me, unless some other changes would open up a chance for a workaround, but I'm not holding my breath ...
thanks again,
Rhino
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say.
(George R.R. Martin)
Rhino
Member
 
Posts: 205
Joined: Tue Jun 14, 2011 5:20 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 59 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby JMCecil » Thu Dec 05, 2013 12:21 am

Yeah, even though I'm a piano player, I'll get shot anyhow ... f'n wild wild west rules :P
HOVER HATERS UNITE -- DOWN WITH HOVER
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 4004
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 186 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby JMCecil » Thu Dec 05, 2013 12:23 am

Rhino wrote:thanks for reporting. guess that means back to 6.5 for me, unless some other changes would open up a chance for a workaround, but I'm not holding my breath ...
thanks again,
Rhino

Well since multi-out presets don't work and z-order is still broke and focus is still a problem, it's a useless upgrade to me too. I'll keep chuggin in 6.5. Here's hoping 8 cleans things up.
HOVER HATERS UNITE -- DOWN WITH HOVER
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 4004
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 186 times

Re: Z-Order for MixConsole is still jacked up

Postby Rhino » Thu Dec 05, 2013 12:27 am

JMCecil wrote:Yeah, even though I'm a piano player, I'll get shot anyhow ... f'n wild wild west rules :P

I'll make sure to pile up a big mountain of stones over your remains ! :lol:
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say.
(George R.R. Martin)
Rhino
Member
 
Posts: 205
Joined: Tue Jun 14, 2011 5:20 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 59 times


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests