Audiobus Using Undo my timeline Disappear!

Audiobus Using Undo my timeline Disappear!

Postby jumpercollins » Mon Feb 04, 2013 10:53 pm

Further to my last post if I record through Audiobus I see audio info going into the timeline and it plays back ok as I played it in. HOWEVER after putting a few tracks down if I use UNDO I lose all my recordings from the timeline. The first track still exists with its Audiobus instrument loaded but with no recording in either. The recorded audio doesn't exist in any of the media folders. Audiobus is still running with all instruments loaded still. Am I doing something wrong or is this a software problem. Also at which point do Audiobus recordings get saved in the media folder as be trying to sus this all night and found Audio WAV files that I've created but not sure at what point they appeared there. It's starting to do my Head in so any help appreciated. If I get another message saying CAN NOT LOCATE BACKUP FILE I shall scream!
jumpercollins
New Member
 
Posts: 5
Joined: Mon Feb 04, 2013 6:25 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Audiobus Using Undo my timeline Disappear!

Postby Skipp » Mon Feb 04, 2013 11:53 pm

Have you looked in the Trash folder, which you can do from within the App. As long as you haven't started a new project you might find your missing audio in there!
Skipp
Junior Member
 
Posts: 51
Joined: Mon Dec 17, 2012 3:08 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Audiobus Using Undo my timeline Disappear!

Postby crohde » Tue Feb 12, 2013 2:22 pm

Hi jumpercollins,

To help us fix this problem, could you please post here how to reproduce this error step-by-step?
Best regards,

Carlos Mendoza Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook
User avatar
crohde
Moderator
 
Posts: 802
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 50 times

Re: Audiobus Using Undo my timeline Disappear!

Postby boone51 » Thu Feb 14, 2013 4:51 am

I also just experienced an issue where my tracks were deleted when I hit the "undo" button. I was using a track I'd recorded with Audiobus and Jamup. I also had a midi track in for drums. I made a a mistake when moving around a piece of the jamup track, hit undo, and everything disappeared. All tracks went blank. Not so sure I can provide you anymore steps than that at this point, but I'll try again.
boone51
New Member
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 14, 2013 4:28 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Cubasis

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests