Still NO looplay in 1.5 in audioeditor...WHY?

Still NO looplay in 1.5 in audioeditor...WHY?

Postby Winger » Mon Jul 01, 2013 6:48 pm

Grrrrreat update..BUT!
It's still impossible to loop in audioeditor!!! :x
Why is this essential function missing ?
Still have to juggle audio between Audioshare or Twisted Audio just to make loops...

Update:

Since many people has read my posts about this, still no one has replied...
Is this ok with all of you users that this feature is missing?
Are you ok with editing and creating your loops in another app and then audiocopy it to Cubasis?
Cause I am not.
Audioshare, Twisted Wave, Hokusai, all does it, so why does not Cubasis audio editor do it?
I have Multitrack DAW, Garageband, Meteor, Music Studio and FL Studio...and they got it!
If you have some other neat solution to this that don't involve audiosharing, please let me now :)

Best, Winger
...............................
Winger
Winger
New Member
 
Posts: 15
Joined: Sat Apr 27, 2013 9:52 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Still NO looplay in 1.5 in audioeditor...WHY?

Postby Jan Neddermann » Wed Jul 03, 2013 2:04 pm

Hi Winger,

We got this function on our Lists of feature requests.
I can not say, when it will be implemented, but you are not the only customer who is missing this useful function.

We are working each and every day on Cubasis and try to make it better with each and every update we release.

cheers,

Jan
Jan Neddermann, Steinberg Tech Support
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
Jan Neddermann
Moderator
 
Posts: 65
Joined: Thu Aug 02, 2012 8:43 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 14 times


Return to Cubasis

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests