No option cubasis in mySteinberg

No option cubasis in mySteinberg

Postby Aviador » Mon Sep 16, 2013 2:50 pm

No option cubasis in mySteinberg. Click in the icon register on the app redirect home mySteinberg, login but no cubasis in the add software.

Grettings.
Aviador
New Member
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 20, 2012 2:04 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No option cubasis in mySteinberg

Postby relayer » Tue Sep 17, 2013 8:57 am

Same thing happens here.

Out of curiosity, what are the benefits of registering Cubasis on MySteinberg?
relayer
New Member
 
Posts: 34
Joined: Wed Nov 02, 2011 1:56 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: No option cubasis in mySteinberg

Postby anilnc » Tue Sep 17, 2013 9:08 am

Aviador wrote:No option cubasis in mySteinberg. Click in the icon register on the app redirect home mySteinberg, login but no cubasis in the add software.

Grettings.


I too got same doubt.
i7 920 2.67Ghz. X58 Intel Mo.Board, 12GB DDR3 RAM, 512MB MSI PCIe 16x, Cubase 6.5.4, Halion Sonic, Halion Symphonic Orchestra, QL-Silk, Geist, M-Audio FW 410, PadKontrol, Nocturn, Triton.
anilnc
Junior Member
 
Posts: 155
Joined: Mon Oct 31, 2011 7:35 am
Has thanked: 18 times
Been thanked: 2 times

Re: No option cubasis in mySteinberg

Postby Fabian » Tue Sep 17, 2013 1:03 pm

Hi!

Clicking on the registration-icon within Cubasis will directly register your Cubasis in your account, you don't need to add it manually.

Unfortunately we had some problems with our referring-tool causing a malformatted URL that could not be processed by MySteinberg. This should be solved now and you should now be able to process the registration.

Sorry for any inconvenience.
BR
Fabian
Fabian Potschies, Web Development
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
User avatar
Fabian
New Member
 
Posts: 35
Joined: Thu Aug 29, 2013 6:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: No option cubasis in mySteinberg

Postby Fabian » Wed Sep 18, 2013 6:18 pm

Please note:

The registration of Cubasis in MySteinberg will not succeed in iOS 7. We're currently working on a fix to solve this issue.

See also:
https://www.steinberg.net/en/support/kn ... ssues.html

We're sorry for any inconvenience this will cause to you.

Best wishes
Fabian
Last edited by Fabian on Wed Sep 18, 2013 6:25 pm, edited 1 time in total.
Fabian Potschies, Web Development
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
User avatar
Fabian
New Member
 
Posts: 35
Joined: Thu Aug 29, 2013 6:58 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: No option cubasis in mySteinberg

Postby anilnc » Wed Sep 18, 2013 6:22 pm

I registered Cubasis successfully to Mysteinberg in iOS6. I've not yet upgraded to iOS7. AudioBus suggested not to update due to number of bugs in iOS 7. Better to wait for there next update.
i7 920 2.67Ghz. X58 Intel Mo.Board, 12GB DDR3 RAM, 512MB MSI PCIe 16x, Cubase 6.5.4, Halion Sonic, Halion Symphonic Orchestra, QL-Silk, Geist, M-Audio FW 410, PadKontrol, Nocturn, Triton.
anilnc
Junior Member
 
Posts: 155
Joined: Mon Oct 31, 2011 7:35 am
Has thanked: 18 times
Been thanked: 2 times

Re: No option cubasis in mySteinberg

Postby Aviador » Thu Sep 19, 2013 10:07 am

Register in MySteinberg work ok. Thanks for all.
Aviador
New Member
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 20, 2012 2:04 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No option cubasis in mySteinberg

Postby relayer » Thu Sep 19, 2013 11:45 am

Registered OK for me now. Thanks.
relayer
New Member
 
Posts: 34
Joined: Wed Nov 02, 2011 1:56 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times


Return to Cubasis

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests