Syncing Cubasis

Syncing Cubasis

Postby jg707 » Thu Apr 03, 2014 5:24 pm

Hello!

I'm new to this forum, but I'm looking for some help....

I need to sync Cubasis to Auria to transfer some mixes to Cubasis. So far I have not been able to get them to sync, though it seems like it should be fairly easy. Has anybody been able to do this?

Thanks in advance! :)
jg707
New Member
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 03, 2014 5:20 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Syncing Cubasis

Postby stacoja » Thu Apr 03, 2014 10:01 pm

Maybe auria or/and cubasis have to be the master not the slave?
Try instead audio copy and paste it into cubasis.

Jan
stacoja
New Member
 
Posts: 38
Joined: Fri Sep 13, 2013 10:50 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Syncing Cubasis

Postby jg707 » Thu Apr 03, 2014 11:33 pm

Thanks Jan. I think that's what I'll have to do....
jg707
New Member
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 03, 2014 5:20 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Syncing Cubasis

Postby dermichl » Fri Apr 04, 2014 7:31 am

Cubasis can olny act as master, so you need to set Auria to slave ( if possible ) and enable sending midi clock in Cubasis.
dermichl
 

Re: Syncing Cubasis

Postby jg707 » Fri Apr 04, 2014 5:10 pm

So the Audiopaste solution turns out to be the most expediant. As long as the tempos are matched, it all works pretty well. I would still like to see better implementation of MTC down the road, but for now this gets the job done.

Thanks to everyone for their input! :D
jg707
New Member
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 03, 2014 5:20 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Cubasis

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests