VST Amp Rack and Other Effects are Not Working

Post questions and find answers on our Cubase 6 releases here.

VST Amp Rack and Other Effects are Not Working

Postby RustySpencer » Sun Oct 20, 2013 10:22 pm

When I play my guitar (directly into MOTU 896mk3 Hybrid) in Cubase 6.54, I do not hear any effects. I used to use VST Amp Rack on a monitored track to practice and record. The recording would play back fine. Since a Windows 5 upgrade, I can not do this. Is there a setting somewhere that was inadvertently changed?

Please help!
Russ :|
RustySpencer
New Member
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 20, 2013 10:11 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: VST Amp Rack and Other Effects are Not Working

Postby thinkingcap » Mon Oct 21, 2013 1:23 am

RustySpencer wrote:When I play my guitar (directly into MOTU 896mk3 Hybrid) in Cubase 6.54, I do not hear any effects. I used to use VST Amp Rack on a monitored track to practice and record. The recording would play back fine. Since a Windows 5 upgrade, I can not do this. Is there a setting somewhere that was inadvertently changed?

Please help!
Russ :|

Disable direct monitoring.
Cubase 5.1.1 (32bit) | Win 7 Pro x64 SP1 | RME Fireface UFX | RME Fireface 800 | Cubase Essential 5 | Win 7 Home Premium x64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I just took off my thinkingcap, it got filled up with too much crap...
thinkingcap
Grand Senior Member
 
Posts: 6771
Joined: Tue Dec 21, 2010 3:27 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 97 times


Return to Cubase 6 | Cubase Artist 6 | Cubase Elements 6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests