Cubase 6.0.7 Apogee One Mavericks problem

Post questions and find answers on our Cubase 6 releases here.

Cubase 6.0.7 Apogee One Mavericks problem

Postby username01 » Sat Oct 26, 2013 2:38 pm

Hello, I'm on Cubase 6.0.7 on OS X 10.9. My Apogee One doesn't work at all. Also, the midi keyboard is not responding, although I can see midi activity on the transport if I press a key, but no midi activity on the track. If I open garageband and use apogee one everything is ok. Also, cubase and MR816x works ok. Anyone else experiencing this?
username01
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sat Oct 26, 2013 2:25 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Cubase 6.0.7 Apogee One Mavericks problem

Postby dream » Sat Oct 26, 2013 5:11 pm

Did you install the new Apogee drivers already? They pretty much released them for almost all their product. :)
dream
New Member
 
Posts: 47
Joined: Sun Jan 13, 2013 9:08 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: Cubase 6.0.7 Apogee One Mavericks problem

Postby username01 » Sun Oct 27, 2013 7:42 am

Yes, of course. I think it has to do with this:
viewtopic.php?f=181&t=49277
I'm interested if steinberg will fix this for cubase 6, or only for cubase 7 variants.
username01
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sat Oct 26, 2013 2:25 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Cubase 6.0.7 Apogee One Mavericks problem

Postby curteye » Mon Oct 28, 2013 6:37 am

username01 wrote:Yes, of course. I think it has to do with this:
viewtopic.php?f=181&t=49277


+1
Still waiting here as well.

Using C5/6 and C7.
{'-'}
If yer gear ain't breakin down, you aint workin' much.

iMac i7 2.8Gz 16GB 10.9...../C5.5/6.5/7.5
Mbook 2.4Gz 4GB 10.7.5.../C5.5/6.5/7.5

Location: On the side of a volcano in the middle of the Pacific Ocean.
User avatar
curteye
Grand Senior Member
 
Posts: 4684
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:03 am
Has thanked: 31 times
Been thanked: 143 times


Return to Cubase 6 | Cubase Artist 6 | Cubase Elements 6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests