Groove SE4 for Cubase 6.5?

Post questions and find answers on our Cubase 6 releases here.

Groove SE4 for Cubase 6.5?

Postby Ilsenhab » Thu Jan 09, 2014 8:21 pm

So...is it possible?

Would love to have the upgrade option, without having to upgrade and change everything else...
Cubase 6.5.5 64bit - RME Babyface - Dell 8300 (i7 2600k 3.4ghz) - 16GB Ram - Yamaha HS7's - M-Audio Oxygen 61 - Sony Sony MDR7506s - Various Mics - Too many guitars and amps to count!
Ilsenhab
New Member
 
Posts: 22
Joined: Thu Jul 05, 2012 3:38 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Groove SE4 for Cubase 6.5?

Postby dudius » Thu Jan 09, 2014 9:38 pm

Considering it only comes as part of the 7.5 installation set, I doubt it.
No doubt the full GA4 will be released in time, patience and thou shall be blessed with the Agent of Groove, provided you want to splash the cash for it.
He who hingeth aboot, gettith hee-haw...!

Cubase 7.5 64Bit
Win7 64bit, SP1
Tascam FW-1082
Intel Core I5-3350@3.10Ghz, 8GB RAM, 128GB SSD, ASUS P8Z77-V, NVIDIA GT610
User avatar
dudius
Junior Member
 
Posts: 52
Joined: Mon Aug 05, 2013 2:29 pm
Location: Glasgow
Has thanked: 0 time
Been thanked: 13 times


Return to Cubase 6 | Cubase Artist 6 | Cubase Elements 6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest