Nuendo needs to be force quit - MAC

Post general topics related to Nuendo 6 here.

Nuendo needs to be force quit - MAC

Postby Dog and Pony » Wed Sep 25, 2013 3:47 pm

Since installing the latest update I have to force quit Nuendo every time. This happened previously and disappeared in 6.05, anyone else experiencing this? John.
4 rooms with N5/N6, Nuage, Tango II, Euphonix MC Pro, Euphonix Artist, MacOSX 10.7.5 and many more toys.
Dog and Pony
Junior Member
 
Posts: 177
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:33 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 2 times

Re: Nuendo needs to be force quit - MAC

Postby Chewy Papadopoulos » Wed Sep 25, 2013 6:14 pm

Similar issue (hope this isn't a hijack): Mine crashes on closing almost every time. Crash report, etc. Doesn't seem to actually hurt anything; no data lost. But it does happen.

I trashed my default preferences and it seemed to help, but have not been able to really "road test" it (I've temporarily brought back the old offending prefs in order to save some of the settings before really throwing them away).

Chewy
N6.0x, C4, Halion, UAD-2s (Quad PCI and Satellite), Fireface 800, UR-22, MC Control, Mac(s) 10.8.x, 16G
Chewy Papadopoulos
Member
 
Posts: 446
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:37 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Re: Nuendo needs to be force quit - MAC

Postby Dog and Pony » Wed Sep 25, 2013 7:08 pm

I don't think that's a hijack!

I have had to force quit 5 or 6 times today. First session was 64 tracks and lots of per clip automation, when I closed it I had to force quit, thought maybe it was because the session was so busy. Next session, 1 track of VO and I have to force quit. This was not happening to me in 6.05. I trashed prefs before installing 6.05, will try that with 6.06 but this should not have to happen. John.
4 rooms with N5/N6, Nuage, Tango II, Euphonix MC Pro, Euphonix Artist, MacOSX 10.7.5 and many more toys.
Dog and Pony
Junior Member
 
Posts: 177
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:33 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 2 times

Re: Nuendo needs to be force quit - MAC

Postby Antonio Escobar » Thu Sep 26, 2013 5:10 pm

It's a EuCon related bug: viewtopic.php?f=194&t=47624
Antonio Escobar
http://www.antipop.es

---
Nuendo 6.0.x / Cubase 7.5.x
Mac Pro 3,1 Octo 2.8 Mhz, 8GB RAM, OS X 10.8.4
RME HDSPe, UAD2 Quad, 6.5.2, Novation Nocturne, Unitor 8 (x2), ESI Pro MIDI, Blackmagic Intensity Pro
MacBook Air 4,2 4GB RAM, OS X 10.8.5
User avatar
Antonio Escobar
Member
 
Posts: 411
Joined: Fri Dec 17, 2010 4:18 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests