When writing automation, the project window shows mute lane?

Post general topics related to Nuendo 6 here.

When writing automation, the project window shows mute lane?

Postby Rotund » Thu Sep 26, 2013 1:26 am

In the automation panel I have "Reveal Automation on Write" enabled.
This works fine but it also opens the mute automation lane for the track in question.
Even if I'm writing volume automation.
Why is this so? Makes the project confusing to look at.

So why is the mute lane opening at all?
Is there a way to stop it from opening?
Unless I'm writing mute automation of course.

Is this a bug?
Doesn't seem correct in any case.
Inboard:
Win7Pro 64Bit, i7 3770k, Gigabyte Z77-UHD5, 12gb Corsair (1600Mhz), Nuendo+Nek 6.5, Reaper 4.591, Studio One, Raydat, UAD X 2, UM-3EX, Glyph eSata Audio Drive, 6TB Storage, U-He ACE, Arturia Moog Modular & Jupiter8v, Korg Legacy (MS-20, MonoPoly, Wavestation), Portico 5043/5033.

Outboard:
AKG 414-B XLII (Matched Pair), AKG D 112, Neumann TLM-193, GrooveTubes GT-66, Shure SM-81 (Pair), Sennheiser e604 (3pack), SM-57 (Many), Beta SM-57, AT-3035, Many More, Panasonic DA-7, Event 20/20p, Alesis Monitor One, Philips MMS321 Multimedia Speakers, TLAudio, HHB, JoeMeek, dbx, Moog Model D, Nordlead 2, Korg MS2000, Triton Le, Boss Dr. Rhythm DR-55, Sound Gizmo, Acoustic Drum Kit, Fender Stratocaster (USA), Ibanez EXSeries Bass, Laney VC-30.
User avatar
Rotund
Member
 
Posts: 413
Joined: Fri May 25, 2012 8:37 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 29 times

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: AlexBell and 1 guest