[ISSUE] Phase Button

Post general topics related to Nuendo 6 here.

[ISSUE] Phase Button

Postby Audiomaniac » Sat Oct 12, 2013 3:45 pm

As you can see from the attached animated gif, Nuendo 6.0.6 misses phase button in Pre Section: the phase command works anyway but you have to push "blinded" in the area nearby where the button supposed to be; blue indicator led lights on, and to confirm that, you can switch between the knob view and the parametric one: the parametric still has phase 180 on/off.
Attachments
qwe.gif
(120.3 KiB) Not downloaded yet
Audiomaniac
New Member
 
Posts: 11
Joined: Fri Apr 19, 2013 1:40 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: [ISSUE] Phase Button

Postby HughH » Sun Oct 13, 2013 1:22 am

Same in C7.06.

A "phantom" phase button.
Cubase 7.5.2 64bit
W7 i7 12G ASUS MB Studio Machine, Dual Monitors
MCU Pro plus 2 Extenders (24 Chn) / Novation AutoMap (Nocturn)
Blackmagic Decklink Studio w/27" Monitor
VEP5
W7 i7 Sony VAIO Laptop 8G Slave/Remote Machine
RME Digiface PCIe for both
HughH
Member
 
Posts: 283
Joined: Mon Jan 24, 2011 4:53 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 28 times

Re: [ISSUE] Phase Button

Postby Yannick » Sun Oct 13, 2013 3:52 pm

Same here on N6.0.6
Yannick
Junior Member
 
Posts: 54
Joined: Fri Dec 17, 2010 8:55 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: [ISSUE] Phase Button

Postby Yannick » Sun Oct 13, 2013 3:52 pm

Same here on N6.0.6
Yannick
Junior Member
 
Posts: 54
Joined: Fri Dec 17, 2010 8:55 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: fenderchris, ncpstudio and 4 guests