[HOWTO?] Export all lanes?

Post general topics related to Nuendo 6 here.

[HOWTO?] Export all lanes?

Postby ScherzoProd » Sun May 18, 2014 5:18 pm

Hi guys.

The situation is as follows: rhythm section has tracked multiple complete takes, from top to end with no punch ins, but different takes may have different snare or bass options, or even different feels, so there is no final take option for now.

Is there a way to export each lane seperately without having to make it the active take, exporting and then moving onto the next set of lanes?
Win7 64 on i7 930 @ 2.8 GHz, 12 GB RAM, Euphonix MC Mix and Transport
Nuendo 6.0.6 , Cubase 6.0.7, Wavelab 8.0.3
Komplete 8, VSL
Lavry DA10, Cranesong HEDD, Tannoy Ellipse 5.1, Dangerous 2-Bus
ScherzoProd
New Member
 
Posts: 13
Joined: Fri May 13, 2011 10:14 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: [HOWTO?] Export all lanes?

Postby iBM » Sun May 18, 2014 5:41 pm

You can convert each lane to seperate tracks.
Not at my DAW, but I think it's a right-click menu on the track, somewhere.
TSR - Now a division under The Tower Studio Suite - Run by my uncles nephew

Win7/Win8 x64 | Intel i5 2500/3570K | 16 GB RAM | MOTU PCIe-424 w/ 24io x 2 / 2408 / 308
Cubase 6.5.5 - Nuendo 5.5.6 | CC121 | Slate Digital | Softube | Sonnox | SoundToys | +++
C7.5/N6 is installed on several test systems.
Dynaudio BM15A | Universal Audio 8110/LA-610SE/2-610 | TLAudio 5052/C1/PA-1 |
TC Electronics R4000/M3000/M-One/D-Two | +++
User avatar
iBM
Member
 
Posts: 507
Joined: Thu Dec 19, 2013 10:49 am
Has thanked: 31 times
Been thanked: 74 times

Re: [HOWTO?] Export all lanes?

Postby ScherzoProd » Sun May 18, 2014 5:57 pm

Knew it was in there somewhere...
Win7 64 on i7 930 @ 2.8 GHz, 12 GB RAM, Euphonix MC Mix and Transport
Nuendo 6.0.6 , Cubase 6.0.7, Wavelab 8.0.3
Komplete 8, VSL
Lavry DA10, Cranesong HEDD, Tannoy Ellipse 5.1, Dangerous 2-Bus
ScherzoProd
New Member
 
Posts: 13
Joined: Fri May 13, 2011 10:14 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: [HOWTO?] Export all lanes?

Postby Wheels » Wed May 21, 2014 1:50 am

If your scenario is as you described your work is already done for you. Copy your Audio folder and inside the copied Audio folder put each set of tracks in a new folder with the appropriate take number. Done.
John "Wheels" Hurlbut
Wheels
New Member
 
Posts: 34
Joined: Sun Dec 19, 2010 4:55 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0 time


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests