Anyone else have problems with Agents?

Post general topics related to Nuendo 6 here.

Anyone else have problems with Agents?

Postby Rickard » Wed Jun 18, 2014 6:19 pm

There is a bug that I am having with Agents when I undo a setting. The zones in the mixer get messed up. The wrong channels are placed in the left and right margins. It looks random (I can't see a pattern) as to which channels are chosen. The same # of channels in both the left and right zones remains, however.

Dean
Win7|i7|12gig ram|LynxAES16|Lynx2C|Lynx Aurora|N6 + Nek|PT10 HD|UAD Quad x2| UM-3EX|Midex 8|Mackie Control + 2 extenders|too many mics and preamps to list
Rickard
Member
 
Posts: 218
Joined: Fri Jan 13, 2012 11:33 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Anyone else have problems with Agents?

Postby Rotund » Thu Jun 19, 2014 8:08 pm

Have you tried resetting the mix console?
(The little triangle pull down menu in the upper right corner of the console)
I have to do this about once a week.
Maybe search for "reset mixer" first as some here have said you need to
press "Alt" while resetting, but I've never had to do that.
Not sure what the difference is between using the "Alt" method and just
doing a plain reset either. No documentation.

Warning:
This will completely trash your mix so try it on a fresh project or "save as" first.
Inboard:
Win7Pro 64Bit, i7 3770k, Gigabyte Z77-UHD5, 12gb Corsair (1600Mhz), Nuendo+Nek 6.5, Reaper 4.591, Studio One, Raydat, UAD X 2, UM-3EX, Glyph eSata Audio Drive, 6TB Storage, U-He ACE, Arturia Moog Modular & Jupiter8v, Korg Legacy (MS-20, MonoPoly, Wavestation), Portico 5043/5033.

Outboard:
AKG 414-B XLII (Matched Pair), AKG D 112, Neumann TLM-193, GrooveTubes GT-66, Shure SM-81 (Pair), Sennheiser e604 (3pack), SM-57 (Many), Beta SM-57, AT-3035, Many More, Panasonic DA-7, Event 20/20p, Alesis Monitor One, Philips MMS321 Multimedia Speakers, TLAudio, HHB, JoeMeek, dbx, Moog Model D, Nordlead 2, Korg MS2000, Triton Le, Boss Dr. Rhythm DR-55, Sound Gizmo, Acoustic Drum Kit, Fender Stratocaster (USA), Ibanez EXSeries Bass, Laney VC-30.
User avatar
Rotund
Member
 
Posts: 445
Joined: Fri May 25, 2012 8:37 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 33 times

Re: Anyone else have problems with Agents?

Postby iBM » Thu Jun 19, 2014 11:02 pm

If you click and hold Alt, you will get an additional menu item > Reset MixConsole Window (which is waaaay different than Reset MixConsole Channels).

Reset MixConsole Window (the Alt method) will not reset your mix, while the Reset MixConsole Channels will.

Now you know the difference ;)
TSR - Now a division under The Tower Studio Suite - Run by my uncles nephew

Win7/Win8 x64 | Intel i5 2500/3570K | 16 GB RAM | MOTU PCIe-424 w/ 24io x 2 / 2408 / 308
Cubase 6.5.5 - Nuendo 5.5.6 | CC121 | Slate Digital | Softube | Sonnox | SoundToys | +++
C7.5/N6 is installed on several test systems.
Dynaudio BM15A | Universal Audio 8110/LA-610SE/2-610 | TLAudio 5052/C1/PA-1 |
TC Electronics R4000/M3000/M-One/D-Two | +++
User avatar
iBM
Member
 
Posts: 533
Joined: Thu Dec 19, 2013 10:49 am
Has thanked: 32 times
Been thanked: 80 times

Re: Anyone else have problems with Agents?

Postby Rickard » Fri Jun 20, 2014 4:05 am

Thanks IBM and Rotund.l I will give that a try.

Dean
Win7|i7|12gig ram|LynxAES16|Lynx2C|Lynx Aurora|N6 + Nek|PT10 HD|UAD Quad x2| UM-3EX|Midex 8|Mackie Control + 2 extenders|too many mics and preamps to list
Rickard
Member
 
Posts: 218
Joined: Fri Jan 13, 2012 11:33 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Anyone else have problems with Agents?

Postby Rotund » Fri Jun 20, 2014 4:33 am

Thanks for the heads up iBM...

Long ago in another life, I was in a band called IBM.
International Business Musicians.
It went absolutely nowhere.
Inboard:
Win7Pro 64Bit, i7 3770k, Gigabyte Z77-UHD5, 12gb Corsair (1600Mhz), Nuendo+Nek 6.5, Reaper 4.591, Studio One, Raydat, UAD X 2, UM-3EX, Glyph eSata Audio Drive, 6TB Storage, U-He ACE, Arturia Moog Modular & Jupiter8v, Korg Legacy (MS-20, MonoPoly, Wavestation), Portico 5043/5033.

Outboard:
AKG 414-B XLII (Matched Pair), AKG D 112, Neumann TLM-193, GrooveTubes GT-66, Shure SM-81 (Pair), Sennheiser e604 (3pack), SM-57 (Many), Beta SM-57, AT-3035, Many More, Panasonic DA-7, Event 20/20p, Alesis Monitor One, Philips MMS321 Multimedia Speakers, TLAudio, HHB, JoeMeek, dbx, Moog Model D, Nordlead 2, Korg MS2000, Triton Le, Boss Dr. Rhythm DR-55, Sound Gizmo, Acoustic Drum Kit, Fender Stratocaster (USA), Ibanez EXSeries Bass, Laney VC-30.
User avatar
Rotund
Member
 
Posts: 445
Joined: Fri May 25, 2012 8:37 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 33 times

Re: Anyone else have problems with Agents?

Postby iBM » Fri Jun 20, 2014 12:02 pm

Rotund wrote:Thanks for the heads up iBM...

Long ago in another life, I was in a band called IBM.
International Business Musicians.
It went absolutely nowhere.

:lol:
My username is taken from my old laptop, an IBM Thinkpad (I think)
TSR - Now a division under The Tower Studio Suite - Run by my uncles nephew

Win7/Win8 x64 | Intel i5 2500/3570K | 16 GB RAM | MOTU PCIe-424 w/ 24io x 2 / 2408 / 308
Cubase 6.5.5 - Nuendo 5.5.6 | CC121 | Slate Digital | Softube | Sonnox | SoundToys | +++
C7.5/N6 is installed on several test systems.
Dynaudio BM15A | Universal Audio 8110/LA-610SE/2-610 | TLAudio 5052/C1/PA-1 |
TC Electronics R4000/M3000/M-One/D-Two | +++
User avatar
iBM
Member
 
Posts: 533
Joined: Thu Dec 19, 2013 10:49 am
Has thanked: 32 times
Been thanked: 80 times


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests