mx 400 as plug in

For users of legacy Steinberg Cubase software

mx 400 as plug in

Postby xristos » Thu Jan 03, 2013 4:21 pm

i have lexicon mx400 and i want to run the software as plug in how can i do it? i use cubase5 64bit and cubase 32 bit but it doesnt work the plug in both versions please help!!!
c.g
xristos
New Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 03, 2013 4:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: mx 400 as plug in

Postby Split » Thu Jan 03, 2013 6:34 pm

Have you read the lexicon manual page 42 onwards?

Maybe the lexicon drivers don't support 64bit OS ?
??????Split
slightly uncertain principles


i7 2600k 16 gig C6.5.3 W7 64
2x24" + 1x19" monitors

and more stuff than a stuffy thing in stuffy land
User avatar
Split
Grand Senior Member
 
Posts: 5219
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: mx 400 as plug in

Postby xristos » Thu Jan 03, 2013 9:51 pm

yes but if doesnt suport 64bit what about 32 bit?
c.g
xristos
New Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 03, 2013 4:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: mx 400 as plug in

Postby Split » Thu Jan 03, 2013 11:04 pm

xristos wrote:yes but if doesnt suport 64bit what about 32 bit?


Well then you'll need a 32 bit OS!
??????Split
slightly uncertain principles


i7 2600k 16 gig C6.5.3 W7 64
2x24" + 1x19" monitors

and more stuff than a stuffy thing in stuffy land
User avatar
Split
Grand Senior Member
 
Posts: 5219
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: mx 400 as plug in

Postby xristos » Wed Jan 09, 2013 9:15 pm

i try the 32bit ios but still nothig. what i should do
c.g
xristos
New Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 03, 2013 4:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: mx 400 as plug in

Postby thinkingcap » Wed Jan 09, 2013 9:21 pm

xristos wrote:i try the 32bit ios but still nothig. what i should do

Contact Lexicon...
Cubase 5.1.1 (32bit) | Win 7 Pro x64 SP1 | RME Fireface UFX | RME Fireface 800 | Cubase Essential 5 | Win 7 Home Premium x64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I just took off my thinkingcap, it got filled up with too much crap...
thinkingcap
Grand Senior Member
 
Posts: 6771
Joined: Tue Dec 21, 2010 3:27 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 96 times

Re: mx 400 as plug in

Postby Split » Wed Jan 09, 2013 11:28 pm

xristos wrote:i try the 32bit ios but still nothig. what i should do


we are talking about the operating system and not cubase?
??????Split
slightly uncertain principles


i7 2600k 16 gig C6.5.3 W7 64
2x24" + 1x19" monitors

and more stuff than a stuffy thing in stuffy land
User avatar
Split
Grand Senior Member
 
Posts: 5219
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times


Return to Older Cubase versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest