VST Amp Racks - can the FX be edited?

Discuss all Sequel related topics.

VST Amp Racks - can the FX be edited?

Postby Nigel Cato » Sat Jul 12, 2014 8:41 am

I know you can edit the EQ settings in the VST Amp Racks, but is it possible to tweak the FX also? In the manual they are referred to as "preset" which I assume means no editing. As it is I can hardly read what FX they actually are and they only stay onscreen for a second when you click on the icon
Nigel Cato
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Jul 12, 2014 8:29 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: VST Amp Racks - can the FX be edited?

Postby curteye » Sat Jul 12, 2014 9:18 am

Aloha N,

and yes.

Here is what I did:
1-Opened new (empty) Project.
2-Added an audio track.
3-Opened VST Amp Rack on that track.
4-Opened a bunch of stomp pedals.

All the pedals can be tweaked (some more than others).

And the amps and cabs can also be tweaked.

Guess the presets are there just to get you started.

Good Luck!
{'-'}

BTW
Wonder why VST Amp Rack is under the 'distortion' category?

There are some very nice 'clean' country/jazz/R&B
guit sounds there that are not distorted at all.
If yer gear ain't breakin down, you aint workin' much.

iMac i7 2.8Gz 16GB 10.9...../C5.5/6.5/7.5
Mbook 2.4Gz 4GB 10.7.5.../C5.5/6.5/7.5

Location:
On the side of a volcano in the middle of the Pacific Ocean.
User avatar
curteye
Grand Senior Member
 
Posts: 5125
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:03 am
Has thanked: 45 times
Been thanked: 194 times


Return to Sequel

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest