UA-25EX - Cubase routing

Find topics on computers, studios and music-related hardware.

UA-25EX - Cubase routing

Postby journeyman » Sat Nov 02, 2013 7:17 am

Hi all, this is my 1st post, so here i am:

i own an Cakewalk UA-25EX and try to use Cubase 5. So far so good until i reached a point that needed to route the metronome (click) signal to my headphones out only (not main out).
I tried to find my way into Cubase with no luck. Then i searched if there is any software console for that interface with no luck as well...
Well, reading through forums some suggested something about adding busses, but i am not familiar with.

Anyway is there any solution to my problem???

Eager to listen,

Journeyman
journeyman
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 02, 2013 7:15 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: UA-25EX - Cubase routing

Postby NWP » Sat Nov 02, 2013 2:35 pm

Control Room, under the Studio tab in VST Connections.
NWP
Member
 
Posts: 627
Joined: Thu Sep 12, 2013 11:26 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 67 times

Re: UA-25EX - Cubase routing

Postby journeyman » Sat Nov 02, 2013 9:01 pm

can you be more specific??
journeyman
New Member
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 02, 2013 7:15 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: UA-25EX - Cubase routing

Postby 42IsNotTheAnswer » Thu May 22, 2014 2:28 pm

This is not possible.
The UA-25EX has only two output channels which are always routed to both, the headphone AND the main out.

You may be able to create a work-around if you are recording mono signals. In this case, you could route the click only to one of the output channels, though i think this is a rather theroretical solution.
42IsNotTheAnswer
New Member
 
Posts: 44
Joined: Wed Oct 26, 2011 8:13 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Computer / Studio Hardware & Setup

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests