multi screen compliant ?

All topics on Cubase iC Air

multi screen compliant ?

Postby G-string » Mon Nov 18, 2013 6:08 pm

can you use IC air in a 3 monitor setup ?
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1245
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 845 times
Been thanked: 61 times

Re: multi screen compliant ?

Postby Armand Rochette » Mon Nov 18, 2013 6:12 pm

Hi

Unless I didn't get your question correctly the answer is: yes.
Cubase iC Air has actually nothing to do with your screen(s), it's just using the data sent by a compatible depth camera.

Cheers,
Software Engineer
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
Armand Rochette
Moderator
 
Posts: 82
Joined: Thu Jan 24, 2013 5:01 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: multi screen compliant ?

Postby G-string » Mon Nov 18, 2013 6:16 pm

ok brilliant im ordering a leap motion as we speak .

Thank you for the response
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1245
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 845 times
Been thanked: 61 times

Re: multi screen compliant ?

Postby G-string » Mon Nov 18, 2013 6:21 pm

sorry to bother you again Armand but is there any disadvantages with using the leap motion instead of the depth camera on a base tower ?
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1245
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 845 times
Been thanked: 61 times

Re: multi screen compliant ?

Postby MauroStudio » Tue Nov 19, 2013 2:42 am

Hey g string....
I have a leap motion and I never tried the depth camera...
I can tell you that the leap motion can kinda be in your way since you have to put it on a flat, open horizontal surface.
In my case I right in between my master keyboard and my keyboard.... I wonder, may the depth camera is better!!!
my 2 cent

Mauro
MauroStudio
New Member
 
Posts: 8
Joined: Wed Aug 14, 2013 2:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: multi screen compliant ?

Postby G-string » Tue Nov 19, 2013 8:54 am

Hi Mauro
Cheers for letting me know , im still going to give it ago as it's going to sit on top of my sl mk2 which is on a Zaor desk so it's going to be right above my lap anyway .
Im that gadget sort of guy so I will more than likely try both ;-)
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1245
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 845 times
Been thanked: 61 times

Re: multi screen compliant ?

Postby Armand Rochette » Tue Nov 19, 2013 11:05 am

Hi,


@G-string for an frontward depth-camera, such as most of the ones that are compatible with the Intel® Perceptual Computing Technology, the guidelines definitely invite you to set up your camera like a regular webcam, e.g. on top of your main screen.

@MauroStudio Leap Motion is also an depth-camera but it's using another technology to compute the depth field.


Cheers,
Software Engineer
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
Armand Rochette
Moderator
 
Posts: 82
Joined: Thu Jan 24, 2013 5:01 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time


Return to Cubase iC Air

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest