Driver set in cubase. Should i set it in windows also?

All about our Cubase LE and Cubase AI OEM bundle software.

Driver set in cubase. Should i set it in windows also?

Postby colonelporridge » Mon Jan 21, 2013 7:05 pm

Hi, I have my interface set up as the driver when im in cubase le5 (tascam us-122). Do i need to change this to the chosen driver for windows aswell to get the optimum performance. Thanks for your answers!
Music
colonelporridge
New Member
 
Posts: 10
Joined: Sun Jan 20, 2013 6:39 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Driver set in cubase. Should i set it in windows also?

Postby Split » Mon Jan 21, 2013 8:54 pm

Wont make ant difference to performance, but if you do set it for windows make sure your windows sound scheme is set to none.
??????Split
slightly uncertain principles


i7 2600k 16 gig C6.5.3 W7 64
3x24" monitors

and more stuff than a stuffy thing in stuffy land
User avatar
Split
Grand Senior Member
 
Posts: 5232
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:06 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times


Return to Cubase LE and Cubase AI

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest