Won't record my Guitar

All about our Cubase LE and Cubase AI OEM bundle software.

Won't record my Guitar

Postby Stupidsoftware » Thu Mar 21, 2013 8:56 pm

I have a guitar i want to record but it doesn't seem to want to record it. The audiogram is picking up the sounds, and i know this, because i can see the peek level light flashing each time i strum a cord or pluck a note. I have set the full asio driver option for both ports on the audiogram. Any clue to why it isn't recording my guitar? It will record my microphone though.
Stupidsoftware
New Member
 
Posts: 15
Joined: Fri Jan 11, 2013 12:35 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Won't record my Guitar

Postby thinkingcap » Thu Mar 21, 2013 8:59 pm

Stupidsoftware wrote:I have a guitar i want to record but it doesn't seem to want to record it. The audiogram is picking up the sounds, and i know this, because i can see the peek level light flashing each time i strum a cord or pluck a note. I have set the full asio driver option for both ports on the audiogram. Any clue to why it isn't recording my guitar? It will record my microphone though.

Select the correct input bus for the track...
Cubase 5.1.1 (32bit) | Win 7 Pro x64 SP1 | RME Fireface UFX | RME Fireface 800 | Cubase Essential 5 | Win 7 Home Premium x64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I just took off my thinkingcap, it got filled up with too much crap...
thinkingcap
Grand Senior Member
 
Posts: 6771
Joined: Tue Dec 21, 2010 3:27 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 98 times

Re: Won't record my Guitar

Postby Stupidsoftware » Fri Mar 22, 2013 8:33 pm

I have
Stupidsoftware
New Member
 
Posts: 15
Joined: Fri Jan 11, 2013 12:35 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time



Return to Cubase LE and Cubase AI

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest