RMS level indicator

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7

RMS level indicator

Postby babaorum » Fri May 03, 2013 7:07 pm

Is this correct to tell that are the RMS levels in the Vumeter :
Image
Cubase 7.5.10 64bits- Windows 8.1 pro 64bits - wavelab element 8.0.3 - core i7 920 - 12 Go RAM - 250 Go SSD + 32 Go SSD + 4.750 To HDD. Creamware/Sonic Core Luna + Pulsar II.
Netyourmix online studio
User avatar
babaorum
Member
 
Posts: 240
Joined: Fri Dec 17, 2010 11:09 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: RMS level indicator

Postby PG » Fri May 03, 2013 7:20 pm

That is the highest rms value.
Philippe
PG
Moderator
 
Posts: 3651
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 98 times

Re: RMS level indicator

Postby babaorum » Fri May 03, 2013 9:25 pm

Ok thanks.
Cubase 7.5.10 64bits- Windows 8.1 pro 64bits - wavelab element 8.0.3 - core i7 920 - 12 Go RAM - 250 Go SSD + 32 Go SSD + 4.750 To HDD. Creamware/Sonic Core Luna + Pulsar II.
Netyourmix online studio
User avatar
babaorum
Member
 
Posts: 240
Joined: Fri Dec 17, 2010 11:09 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time


Return to WaveLab 7 | WaveLab Elements 7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests