Vote here for Groove Agent 4!

All topics on Groove Agent

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby searlstudio » Mon Aug 27, 2012 6:55 pm

Groove Agent 4 would be great. I'm not a fan of fishing through hundreds of MIDI files to get a good groove and I like the idea and ease of use of virtual drummers. There aren't many options out there:

- Strike (RTAS only)
- JamStix (Win only)
- MDrummer

I remember using Strike on PT and how much I liked the ease of use and ability to get grooves out quickly. Again no fishing through MIDI files. I would much prefer a GA 4 offering from Steinberg with VST 3 and full Cubase integration.

Ease of use would be a must and the ability for us to use our own samples would be great. I never use Groove Agent ONE because I use HALion 4 to host and manage all of my drum samples.

The virtual drummer is the main draw to a GA 4 product for me.
iMac 27" 2.93GHz Core i7 I 16GB RAM I Steinberg UR824 I Cubase 6.5 | HALion 4 | Padshop Pro | The Grand 3
searlstudio
New Member
 
Posts: 11
Joined: Sat May 21, 2011 7:05 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby iRan » Mon Aug 27, 2012 9:04 pm

Yes !!!!!!!!
Cubase 7.5, HALion 5 Groove Agent 4 Komplete 10
Steinberg UR824, Yamaha KX 61 Yamaha Headphones.
27 inch iMac Custom i7 Quad Core, Maverick , iPad Air with iC Pro,
Rolland V Drums
iRan
Junior Member
 
Posts: 186
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby milamu » Sat Nov 24, 2012 12:50 pm

64bit support with OSX would be great.
And more (percussion) styles.

I´m voting for GA4.

Mike
OSX 10.6.8 - i7, 2,8 GHz, 12 GB RAM - Cubase 7.0.4 64bit - UR22
milamu
Junior Member
 
Posts: 56
Joined: Wed Dec 29, 2010 4:29 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby electrow » Tue Nov 27, 2012 5:30 am

yessssssssssssssssss
electrow
Junior Member
 
Posts: 59
Joined: Sat Oct 15, 2011 11:10 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 8 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby James K » Wed Nov 28, 2012 7:56 am

Yes to GA 4 and please improve the interface :)
iMac 2011 , 8 Gigs RAM , C 7.5 ….UR28M….CC121….all Steinberg VSTs, Massive, Nexus, Waves
James K
Member
 
Posts: 204
Joined: Thu Dec 23, 2010 10:43 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 13 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Ajigato » Sun Dec 02, 2012 5:12 pm

+1

Fewer bugs would be nice. :) Otherwise I can't really think of major changes. Maybe some improvements to UI, sample quality, improved exporting GA notes to a drum track for replacing the samples with something else...

In fact, GA 3.5 would alone make me quite happy.
AMD Phenom X6 1090T @4 GHz, 8 GB DDR3, Asus Crosshair IV, OCZ Vertex 2 SSD, Samsung F3, F1, WD, Radeon HD 5770, M-Audio AP192, Musical Fidelity X-DAC v3, X-CAN v3, Windows 7-64, Cubase 4.
Ajigato
New Member
 
Posts: 10
Joined: Thu Jan 13, 2011 10:49 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby iRan » Mon Dec 03, 2012 1:47 pm

yes :D
Cubase 7.5, HALion 5 Groove Agent 4 Komplete 10
Steinberg UR824, Yamaha KX 61 Yamaha Headphones.
27 inch iMac Custom i7 Quad Core, Maverick , iPad Air with iC Pro,
Rolland V Drums
iRan
Junior Member
 
Posts: 186
Joined: Sun Dec 26, 2010 12:52 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby zadokb4ever » Tue Dec 04, 2012 6:28 am

I vote yes. If it worked as well in 64 bit platform as it does in 32 I would pay for a upgrade. I like the grooves that are in GA3 However more would be better as well.
Windows 7 Operating System 64
i7 Processor 2.8
Asus P6T
6gigs RAM
zadokb4ever
New Member
 
Posts: 16
Joined: Thu Dec 16, 2010 5:54 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Nacks » Tue Dec 04, 2012 10:34 am

+1
Nacks
New Member
 
Posts: 18
Joined: Fri Apr 15, 2011 12:08 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby cagressett » Fri Dec 07, 2012 1:58 am

ABSOLUTELY!
cagressett
New Member
 
Posts: 12
Joined: Fri Dec 07, 2012 1:56 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby jimzepellin » Fri Dec 07, 2012 10:04 am

+1 for me. But, I have my doubts whether it will happen. An improved version would be on my shopping list
If in doubt scream and shout.
jimzepellin
Junior Member
 
Posts: 51
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:13 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby James K » Tue Dec 11, 2012 7:06 am

Ok so there's Halion Sonic SE and the full Halion Sonic. Why not create a Groove Agent 4 with current functionality but have it the big brother of Groove Agent One ( similar interface would be fine) and add built in beat making like Ultra Beat in that other Daw ;) That way we can do away with an extra window ( plugin Beat Designer) Cheers!
iMac 2011 , 8 Gigs RAM , C 7.5 ….UR28M….CC121….all Steinberg VSTs, Massive, Nexus, Waves
James K
Member
 
Posts: 204
Joined: Thu Dec 23, 2010 10:43 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 13 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Ats » Thu Dec 27, 2012 7:55 pm

+1 from me too.

Important issue even for a 3.1 version : Exporting midi files to a drum track, as it used to be in CB 4 & 5
_________________________________________________________________________________
Cubase 7.0.6, Win 7 Professional, Version 6.1.7601 SP 1, Intel Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz, RAM 8.00 GB
Ats
New Member
 
Posts: 23
Joined: Sun Jan 16, 2011 7:35 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby gamelany » Tue Jan 01, 2013 11:15 pm

searlstudio wrote:Groove Agent 4 would be great. I'm not a fan of fishing through hundreds of MIDI files to get a good groove and I like the idea and ease of use of virtual drummers....

I totally agree: +1
SW: Win7(32) , Cubase latest, GA3, HS2
HW: IntelQuad/Asus , Delta2496
User avatar
gamelany
Junior Member
 
Posts: 89
Joined: Sat Dec 18, 2010 6:34 pm
Location: Vienna
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Anthony Burbidge » Mon Jan 14, 2013 11:03 pm

YES!!! PLEASE!!!

And while you're at it - could you update GA3 so it will work with Cubase 6/7 Win7 64 bit?!? I can't believe after all this time, 64 bit is still not supported by Steinberg on this amazing VST!
Anthony Burbidge
www.anthonyburbidge.com
2009 Indie International Songwriting Contest Winner
2009 Positive Music Award Finalist
17th Annual Billboard World Song Contest Honourable Mention
2010 Positive Music Award Finalist

?I LOVE this music!? ? Jack Canfield,
Best-Selling Author of The Success Principles &
Creator Of the Chicken Soup For The Soul Series
Anthony Burbidge
New Member
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 14, 2013 10:42 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby xamxam » Mon Jan 14, 2013 11:05 pm

Yes please, with my C7,Halion and cubasis, I will be happy to make :D
Music
xamxam
New Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 07, 2011 11:42 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby plectrumboy » Fri Jan 18, 2013 2:02 pm

+1, as others have said because of the virtual drummer approach. I bought jBridge solely for Groove Agent 3 to move to 64 bit.

Steve.
Core i7 2600K @ 4.3Ghz on Asus Z68-V LX 8Gb running Windows 7 (64 bit), Samsung RF711 laptop 8 Gb running Windows 8.1 (64 bit), 2x UR824, Cubase 7.5.3 (64 bit), Halionsonic 2, The Grand SE3, HSO, Wavelab 8.5.1, Halion 5, BFD3, NI Studio Drummer, Session Horns, Mark 1, Groove Agent 3.02 with jBridge, Groove Agent 4, Stylus RMX, Trillian, VST Connect Pro.
User avatar
plectrumboy
Member
 
Posts: 335
Joined: Thu Jan 06, 2011 4:48 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby jgaryt » Fri Feb 15, 2013 12:58 am

+1
-jgaryt-
---------------------------------------------------------------------------------------
Main: Cubase 7.5 | Windows7 64 | Xeon 3.5 | 16GB RAM | 3x24" LCD's
Surface: CMC-QC | CMC-CH | CMC-TP | CMC-AI | CMC-PD
Input: M-Audio Keystation Pro88 | M-Audio 88es | Akai MPK-mini | Focusrite Saffire 2x2 | Behringer X2442USB | ART ProChannel II | Shure KSM32
VST's: Halion Sonic 2 | Halion 5 | Groove Agent 4 | Every Content Set and VST by Steinberg
VST's: JamStix 3.5.x | 4Front TruePianos 1.0.2 | T-Racks3 | Waves Gold | Plug n Mix VIP
Synths: Oberheim Matrix6R | Roland JX8P | Korg MonoPoly | Yamaha RY30 | Yamaha PSR 640 | Ensoniq Mirage
Guitars: 1979 Kramer DMZ6000B Bass | 1960's Guild Freshman 3/4 Hollowbody | Greg Bennett Stratocaster Copy | Yamaha Concertmaster Acoustic
*piles of other stuff that sometimes gets used *
User avatar
jgaryt
New Member
 
Posts: 11
Joined: Sat Jan 22, 2011 6:45 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Psychosurf » Mon Feb 25, 2013 9:51 am

+1
Psychosurf
New Member
 
Posts: 27
Joined: Fri Dec 17, 2010 10:41 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby thedrowingbo » Thu Mar 07, 2013 10:21 pm

+1

But please do consider doing it without a dongle. I'm happy to pay through the nose, but I've moved to Ableton and Logic to get away from having to pull my keys out and plug them into my laptop just to have fun making music on a train. Not everyone is a "pro" user with a ton of kit in a static room!
thedrowingbo
New Member
 
Posts: 5
Joined: Sun Feb 10, 2013 4:53 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Muziksculp » Mon Jun 24, 2013 6:13 am

Will GA4 be more useful, and popular than Loopmash 2 ? :D

Sorry, had to ask this.

OK, now back to serious mode... So, when can we expect GA4 to be released ?
Cubase 7.5, Halion 5, Halion Sonic 2, Padshop Pro, RND Portico EQ & Compressor, Wavelab 8, 3 X PC systems, 2 X RME UFX Audio Interfaces.
User avatar
Muziksculp
Member
 
Posts: 385
Joined: Thu Dec 16, 2010 5:08 am
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Antonis Tarlizos » Mon Jul 01, 2013 12:03 pm

+1!
Intel i5, SSD-drive, 8GB RAM, Win8x64, Cubase 7x64,
My mission: use as little as possible non-Steinberg, non-StevenSlate and non-iZotope plugins
User avatar
Antonis Tarlizos
Junior Member
 
Posts: 107
Joined: Fri Dec 21, 2012 8:12 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby Valentios » Tue Jul 09, 2013 11:22 pm

+1
Win7+Q6600+6gig CubaseArtist7 64bit Groove Agent 3 HALion 5 PadshopPro+ZeroGravity DarkPlanet Triebwerk----wavesrenaissancemaxxbundle--NI Reaktor-- ToneBoosters Audio Plugins
Valentios
New Member
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 17, 2011 6:41 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby SQUA LEE » Tue Jul 30, 2013 9:05 pm

+5 ;)
www.squalee.com
soundcloud.com/squa-lee?
https://www.facebook.com/pages/Squa-lee/126884317385083?ref=hl
macpro/16goram/cubase7/halion5...
SQUA LEE
New Member
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 30, 2013 8:56 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vote here for Groove Agent 4!

Postby gmontano » Thu Aug 01, 2013 4:45 pm

I'd like to see Jamstix/Logic Drummer type functionality.
gmontano
Junior Member
 
Posts: 56
Joined: Mon Jan 03, 2011 5:50 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Groove Agent

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests