Need help Please

Find topics on computers, studios and music-related hardware.

Need help Please

Postby DJ Chop » Fri Jul 05, 2013 9:43 pm

I have the Mackie MCU pro controller and need or wonder why Cubase 7 is not recognizing it when I start up Cubase. I see midi activity but no control? I'm new to this and it might be something simple to fix?? Thanks I advance for any and all assistance with this!
DJ Chop
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 05, 2013 9:31 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Need help Please

Postby G-string » Fri Jul 05, 2013 11:35 pm

devices > device setup >click the plus sign at the top > add Mackie control and it should work ;)
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1254
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 844 times
Been thanked: 62 times

Re: Need help Please

Postby DJ Chop » Sat Jul 06, 2013 12:35 pm

Thanks For the info G-string, it work!
DJ Chop
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 05, 2013 9:31 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Need help Please

Postby G-string » Sat Jul 06, 2013 12:50 pm

your welcome mate , enjoy and welcome to the forum ;)
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1254
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 844 times
Been thanked: 62 times

Re: Need help Please

Postby DJ Chop » Sat Jul 06, 2013 3:56 pm

Thanks!! ;)
DJ Chop
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 05, 2013 9:31 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Computer / Studio Hardware & Setup

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests