BUGS!!!!!! On audio paste

BUGS!!!!!! On audio paste

Postby BC » Sun Jan 13, 2013 9:42 pm

:evil:
I am using iPad 3 32g version.
While I use audio paste function, cubasis totally hang up... :evil:
I got Auria, Table Top...etc. apps. All of their audio paste function are working smoothy.
Can someone help me!!! Coz I usually use this function to copy other sources from other apps such as AmpKit.
I am looking forwards to all of you!!!
Cheers
BC
BC
New Member
 
Posts: 12
Joined: Sun Jan 13, 2013 9:29 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby No1DaBeats » Mon Jan 14, 2013 12:59 am

Works fine here. Have the files any special signs like "@&));/:" in their names?
In my case iMPC crashed today because of those letters.
Mac Mini (Mac OS X 10.8.5; Intel QuadCore i7 2,3GHz; 16GB RAM; 1600MHz Frontbus), Steinberg UR28M, Alesis M1 Active Mk2, AKG K271 Studio, Beyerdynamic DT 770 M, Focusrite ISA One, Shure SM7b, iCON Neuron 5, Steinberg CMC CH, PD, TP & QC, Steinberg Cubase 7.5.20, WaveLab 8.0.2, HALion 5 (Version 2.2.5), HALion Sonic 2 (Version 2.2.4), Halion Symphonic Orchestra, Dark Planet, Neo Soul Keys, The Grand 3 (Version 3.1.0), Padshop Pro, Native Instruments Komplete 9, Steinberg-Yamaha Vintage Channel Strip & Vintage Open Deck & Vintage Stomp Pack

------

Life is too short for realtime-bouncing..
No1DaBeats
Senior Member
 
Posts: 1180
Joined: Sat Nov 26, 2011 4:22 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby stbradle » Mon Jan 14, 2013 4:41 am

I tried audiopaste from animoog and nothing happens....tried many times...cubasis opens but does not recognize the audiopaste command
stbradle
New Member
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 08, 2013 5:54 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby No1DaBeats » Mon Jan 14, 2013 6:58 am

Well, I don't use these apps. But audiopaste works fine with iMPC, BeatMaker 2 and Multitrack DAW.
Maybe it's the format?
Last edited by No1DaBeats on Mon Jan 14, 2013 12:30 pm, edited 1 time in total.
Mac Mini (Mac OS X 10.8.5; Intel QuadCore i7 2,3GHz; 16GB RAM; 1600MHz Frontbus), Steinberg UR28M, Alesis M1 Active Mk2, AKG K271 Studio, Beyerdynamic DT 770 M, Focusrite ISA One, Shure SM7b, iCON Neuron 5, Steinberg CMC CH, PD, TP & QC, Steinberg Cubase 7.5.20, WaveLab 8.0.2, HALion 5 (Version 2.2.5), HALion Sonic 2 (Version 2.2.4), Halion Symphonic Orchestra, Dark Planet, Neo Soul Keys, The Grand 3 (Version 3.1.0), Padshop Pro, Native Instruments Komplete 9, Steinberg-Yamaha Vintage Channel Strip & Vintage Open Deck & Vintage Stomp Pack

------

Life is too short for realtime-bouncing..
No1DaBeats
Senior Member
 
Posts: 1180
Joined: Sat Nov 26, 2011 4:22 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby BC » Mon Jan 14, 2013 10:37 am

my filename for audio paste is all normal letter.
and the audiopaste function work fine in my other apps.
only cubasis got this problem.
BC
New Member
 
Posts: 12
Joined: Sun Jan 13, 2013 9:29 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby PhilW » Tue Jan 15, 2013 12:46 pm

I have used audiopaste - including from Animoog - with no issues.
PhilW
Junior Member
 
Posts: 50
Joined: Sat Jan 12, 2013 2:11 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby Frieder » Tue Jan 15, 2013 1:22 pm

BC wrote:my filename for audio paste is all normal letter.
and the audiopaste function work fine in my other apps.
only cubasis got this problem.


Hello,

I am sorry that you are experiencing issues. Could please give us a little more details about your issues? For instance, what app is causing the problems? Or maybe even some series of reproducible steps (we have all the apps here)?

Thank you and kind regards,
Frieder
Frieder Loch, Software Developer
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
User avatar
Frieder
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sat Dec 22, 2012 2:56 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby BC » Fri Jan 18, 2013 9:23 am

i use auria audio copy
and cubasis audio paste
BC
New Member
 
Posts: 12
Joined: Sun Jan 13, 2013 9:29 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby No1DaBeats » Fri Jan 18, 2013 10:44 am

Which iOS version?
Mac Mini (Mac OS X 10.8.5; Intel QuadCore i7 2,3GHz; 16GB RAM; 1600MHz Frontbus), Steinberg UR28M, Alesis M1 Active Mk2, AKG K271 Studio, Beyerdynamic DT 770 M, Focusrite ISA One, Shure SM7b, iCON Neuron 5, Steinberg CMC CH, PD, TP & QC, Steinberg Cubase 7.5.20, WaveLab 8.0.2, HALion 5 (Version 2.2.5), HALion Sonic 2 (Version 2.2.4), Halion Symphonic Orchestra, Dark Planet, Neo Soul Keys, The Grand 3 (Version 3.1.0), Padshop Pro, Native Instruments Komplete 9, Steinberg-Yamaha Vintage Channel Strip & Vintage Open Deck & Vintage Stomp Pack

------

Life is too short for realtime-bouncing..
No1DaBeats
Senior Member
 
Posts: 1180
Joined: Sat Nov 26, 2011 4:22 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times

Re: BUGS!!!!!! On audio paste

Postby BC » Fri Jan 18, 2013 10:12 pm

the most update one
BC
New Member
 
Posts: 12
Joined: Sun Jan 13, 2013 9:29 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Cubasis

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests