Not sure if this is a WL question or a Mac question...

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7

Not sure if this is a WL question or a Mac question...

Postby dvdrtldg » Sat Jan 26, 2013 8:27 am

... but I find that when working in Montage (which is how I always work), when I delete a section within a clip using the Delete key, the remaining section (i.e. to the right of the cut) doesn't snap to the left & crossfade automatically. I have to drag it into place.

I'm using all the correct settings, and when I go to the Edit menu and select "delete" from there, the snap works. But not when I use the Delete key.

Any insight into this? I'm using a 2010 MacBook Pro.
dvdrtldg
New Member
 
Posts: 19
Joined: Thu Jun 09, 2011 10:46 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Not sure if this is a WL question or a Mac question...

Postby PG » Sat Jan 26, 2013 11:47 am

What WaveLab version are you using? No problem here with 7.2.1
Philippe
PG
Moderator
 
Posts: 3431
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 61 times

Re: Not sure if this is a WL question or a Mac question...

Postby dvdrtldg » Sat Jan 26, 2013 12:25 pm

I'm using 7.2.1

Very strange - maybe I'll re-install and see what happens.
dvdrtldg
New Member
 
Posts: 19
Joined: Thu Jun 09, 2011 10:46 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Not sure if this is a WL question or a Mac question...

Postby S-EH » Sat Jan 26, 2013 2:51 pm

Hi,

Did you try with fn + Backspace key
same as
"Erase selection and patch up"
in the Focused clip

regards S-EH
RME Fireface 800, WaveLab, Cubase...
S-EH
Member
 
Posts: 229
Joined: Sat Dec 18, 2010 12:47 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Not sure if this is a WL question or a Mac question...

Postby dvdrtldg » Sat Jan 26, 2013 9:32 pm

Oh my god fn + delete, of course

Thanks very much!
dvdrtldg
New Member
 
Posts: 19
Joined: Thu Jun 09, 2011 10:46 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to WaveLab 7 | WaveLab Elements 7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests