Menu for plugin presets unscrollable

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7

Menu for plugin presets unscrollable

Postby Patrick Schoenbach » Sun Mar 17, 2013 10:51 pm

Hello,

the menu for plugin presets is not scrollable. In practice this means that for many plugins. not even all factory presets can be accessed. let alone user presets.

This is a severe problem and should be fixed.
Regards / Gruß,
Patrick
http://www.klangexzellenz.de
Patrick Schoenbach
New Member
 
Posts: 40
Joined: Thu Mar 14, 2013 4:26 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Menu for plugin presets unscrollable

Postby Arjan P » Sun Mar 17, 2013 11:39 pm

Like you told us before a couple of times already. And were answered too.
http://www.steinberg.net/forum/viewtopic.php?f=47&t=36547&sid=1bbe00740154fc729b49036e253acf17
--- "If anyone owes it all to Bach, it's God" - Emil Cioran ---
SOFT: (All 64 bit) | WaveLab 8.5.10 | Cubase 6.5.5 / 7.5.20 | HALion Sonic 1.6.3 | Win7 Pro - SoundCloud
HARD: i7-950 | Asus P6TD | 30GB | Tascam DM-3200 | DigiMax48 | Midisport 8x8 ----- SoundByte Studio
User avatar
Arjan P
Senior Member
 
Posts: 1831
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:28 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 29 times

Re: Menu for plugin presets unscrollable

Postby Patrick Schoenbach » Mon Mar 18, 2013 4:23 pm

Arjan P wrote:Like you told us before a couple of times already. And were answered too.
http://www.steinberg.net/forum/viewtopic.php?f=47&t=36547&sid=1bbe00740154fc729b49036e253acf17


Actually, no. Here we are talking about plugin presets, not plugins.
Regards / Gruß,
Patrick
http://www.klangexzellenz.de
Patrick Schoenbach
New Member
 
Posts: 40
Joined: Thu Mar 14, 2013 4:26 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time


Return to WaveLab 7 | WaveLab Elements 7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests