UAD Powered Plug-Ins Not Listed in Effects

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7

UAD Powered Plug-Ins Not Listed in Effects

Postby razor7music » Fri Apr 19, 2013 2:51 am

Hey Folks--

I'm very new to WL7. It's the first update since WL4, so if I ask noob questions, you know why. :shock:

I'm trying to be able to use my UAD Powered Plug-Ins with WL and although I added their folder location and forced WL to do a VST scan on startup (which it did), when I click on an effect in the Master section, none of the non WL effects (or even their parent folders) are listed.

Can anyone advise?
Thanks,


Stephen
razor7music
Junior Member
 
Posts: 53
Joined: Wed Nov 07, 2012 6:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: UAD Powered Plug-Ins Not Listed in Effects

Postby razor7music » Sun Apr 21, 2013 12:59 am

I got my answers from the UAD forum, but I left an important fact out here that helped them figure it out. I am using the 64-bit version of WL and the UAD plug-in are 32-bit so I needed to use jbridge--which I have.

I also needed to create a new group in the VST organizer window and put the jbridged UAD plugs in there. Now all is working and I'm very glad I get to use the awesome UAD mastering plug-ins with WL7 (and 8).
Thanks,


Stephen
razor7music
Junior Member
 
Posts: 53
Joined: Wed Nov 07, 2012 6:19 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to WaveLab 7 | WaveLab Elements 7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests