How do i access the vst instruments from the new mixer?

Post general topics related to Cubase 7 and Cubase Artist 7 here.

Re: How do i access the vst instruments from the new mixer?

Postby Hedshaker » Sat Nov 16, 2013 5:33 am

Image
Asus P9X79 I7 - 4930K @340GHz, 16 GB Ram. Windows 7. EMU 1820m. Cubase 7.5.20, UAD quad, UAD Solo PowerCore Element with Access Virus. AN1x, Orbit V2, E-MU Proteous 2000, Novation BassStation Rack, Korg ER-1, Dave Smith Mopho. Yamaha NS-10m studio Monitors.

https://soundcloud.com/dark-blue-man
User avatar
Hedshaker
New Member
 
Posts: 46
Joined: Thu Sep 12, 2013 4:54 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 8 times

Re: How do i access the vst instruments from the new mixer?

Postby tex » Sat Nov 16, 2013 9:43 pm

was just gonna give the dude advice on topic - Sheesh mate the dude only asked for help, is the response necessary? are we not mature humans?

knutvega , im glad u got yo answer.
i7 12GB, Mark of The Unicorn-mk3 Ultra, cubase 7.5, Rapid Composer, Omnispere, Stylus RMX, Akai S2000, Roland JV1080, Mc 505, Terchnics SL1210X2, Numark DM905, Mackie HR824,Alesis 3630 comp, bag a Vynl. Albion Loegria, Sable Strings 3, Solo Strings, Project Sam Essentials, Komplete ULT. 9, Zero G.
User avatar
tex
Junior Member
 
Posts: 75
Joined: Mon Jul 01, 2013 4:52 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Re: How do i access the vst instruments from the new mixer?

Postby NWP » Sat Nov 16, 2013 9:47 pm

Lock this one.

Grrrrrrrr!

:lol:
NWP
Member
 
Posts: 629
Joined: Thu Sep 12, 2013 11:26 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 66 times

Re: How do i access the vst instruments from the new mixer?

Postby Freddie H » Sun Nov 17, 2013 2:17 pm

Priceless!!! I laughs when I read this thread. :lol: :lol: :lol:

Hilarious funny...come on guys...two pages?...are you for real? :lol: :lol:
No wait I found it...on page 9642 haha.. :mrgreen:

You made my day! :D


Best Regards
Freddie
Last edited by Freddie H on Sun Nov 17, 2013 2:22 pm, edited 1 time in total.
-Highly developed spirits often encounter resistance from mediocre minds. -It really matters!
User avatar
Freddie H
Member
 
Posts: 344
Joined: Fri Apr 08, 2011 7:59 am
Has thanked: 47 times
Been thanked: 61 times

Re: How do i access the vst instruments from the new mixer?

Postby Freddie H » Sun Nov 17, 2013 2:20 pm

NWP wrote:Lock this one.

Grrrrrrrr!

:lol:


No...the fun just started...I'm all set, I have pop corn now...let it be an another "time vampire!" :lol:
-Highly developed spirits often encounter resistance from mediocre minds. -It really matters!
User avatar
Freddie H
Member
 
Posts: 344
Joined: Fri Apr 08, 2011 7:59 am
Has thanked: 47 times
Been thanked: 61 times

Re: How do i access the vst instruments from the new mixer?

Postby Buchanan » Sun Nov 17, 2013 10:17 pm

From time to time, I think manuals will be updated. At least once I have found myself looking at info that was not there last time I looked or which had moved. Although it is acceptable to look here for that quick fix saving a half hour in the manual to explain what button to push I find a passing relationship with it helps a lot. Also helps with these misunderstandings. Maybe a heads up PM to each other will help dissipate the heat a bit and create a new friendship.
Everyone wants perfect software. But nobody's perfect.
Buchanan
Member
 
Posts: 383
Joined: Thu Sep 12, 2013 10:15 pm
Has thanked: 11 times
Been thanked: 33 times

Re: How do i access the vst instruments from the new mixer?

Postby Guillermo » Mon Nov 18, 2013 11:18 am

Hello all,

I am closing the thread.

Best regards,
GN
Guillermo Navarrete, Online Product Specialist
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
User avatar
Guillermo
Moderator
 
Posts: 231
Joined: Tue Oct 26, 2010 12:50 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Previous

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: smartinuf and 8 guests