CMC QC now works in stand alone mode with H5

All topics on HALion 4 and HALion 5

CMC QC now works in stand alone mode with H5

Postby G-string » Sat Dec 07, 2013 9:04 pm

This is a big plus Steinberg , thank you for the update that must of come with C7.5 , don't know how or why but bloody marvellous ....
This is a massive fix in my book .
a big THANK YOU to you -)
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1254
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 843 times
Been thanked: 62 times

Re: CMC QC now works in stand alone mode with H5

Postby G-string » Mon Dec 09, 2013 7:02 pm

I can't believe that im the only one that's noticed this ;-) oohh well ;-)
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1254
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 843 times
Been thanked: 62 times

Re: CMC QC now works in stand alone mode with H5

Postby Sectioned » Sun Feb 09, 2014 11:22 pm

yep it works a treat . ;-)
Sectioned
New Member
 
Posts: 43
Joined: Tue Feb 04, 2014 8:14 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times


Return to Halion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests