equalizer in channel settings is gone??

Everything else...

equalizer in channel settings is gone??

Postby gooden321 » Fri Mar 28, 2014 6:03 pm

Just updated Cubase Elements to 7.0.7.
When I hit the "E", the channel settings window appears, but no equalizer is there, just black.
Please advise.
gooden321
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2014 5:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby jaslan » Fri Mar 28, 2014 8:41 pm

Right click and choose setup...
Put a check beside EQ Curve.
If that doesn't work, try Safe Start Mode.
HTH
J.L.
Core-i7 2820QM, 16GB RAM. Cubase 6.5.5 x64 on Windows 7. Scarlett 2i2. M-Audio Axiom Pro 61. Komplete 8. HALion 5. Jamstix 3.5. HSO VST Sound Set. Absolute VST+. 418 Carrier Landings.
SoundCloud
User avatar
jaslan
Senior Member
 
Posts: 2153
Joined: Fri Jan 21, 2011 11:42 pm
Has thanked: 63 times
Been thanked: 102 times

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby gooden321 » Thu Apr 03, 2014 3:23 am

I tried the right clicking and no results. Still an empty black box where the equalizer should be in the channel settings pop up window. I'm not sure what "Safe Start Mode" is. Please advise.
The equalizer was there before this recent update to 7.0.7. Is there anyway to uninstall the update??
Windows 8.1 (32 bit) Cubase Elements 7.0.7
Thank you for your patience.
gooden321
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2014 5:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby jaslan » Fri Apr 04, 2014 1:47 am

Core-i7 2820QM, 16GB RAM. Cubase 6.5.5 x64 on Windows 7. Scarlett 2i2. M-Audio Axiom Pro 61. Komplete 8. HALion 5. Jamstix 3.5. HSO VST Sound Set. Absolute VST+. 418 Carrier Landings.
SoundCloud
User avatar
jaslan
Senior Member
 
Posts: 2153
Joined: Fri Jan 21, 2011 11:42 pm
Has thanked: 63 times
Been thanked: 102 times

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby crohde » Fri Apr 04, 2014 12:26 pm

Hi gooden,

Is your problem solved?
Best regards,

Carlos Mendoza Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook
User avatar
crohde
Moderator
 
Posts: 827
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 56 times

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby gooden321 » Fri Apr 04, 2014 9:17 pm

The problem is not solved yet.
I started Cubase in Safe Start Mode, same issue.
Please advise. Thank you again for your patience.
gooden321
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2014 5:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby crohde » Mon Apr 07, 2014 1:39 pm

Have you tried uninstalling and reinstalling Cubase? Also, try updating your graphic card drivers.
Best regards,

Carlos Mendoza Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook
User avatar
crohde
Moderator
 
Posts: 827
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 56 times

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby gooden321 » Fri Apr 11, 2014 1:15 am

This is what I was afraid of...
Uninstalled Cubase. I started over, installing my Cubase Elements 6 from the dvd. I had upgraded to Elements 7 via download last year.
I have no idea how to get that upgrade again. Frustrating...
gooden321
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2014 5:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby Fabio Bartolini » Fri Apr 11, 2014 9:01 am

Hello,

I sent you a PM.

Kind regards,
Fabio Bartolini, Steinberg Tech Support
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!
User avatar
Fabio Bartolini
Moderator
 
Posts: 405
Joined: Tue Oct 02, 2012 11:55 am
Has thanked: 47 times
Been thanked: 109 times

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby gooden321 » Tue Apr 22, 2014 6:42 pm

Thank you for the assistance. I downloaded the iso and reinstalled, updated and it works perfectly now. Not sure what happened, but it is now fixed. Thank you!!!
gooden321
New Member
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 28, 2014 5:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: equalizer in channel settings is gone??

Postby Mark Mitch » Mon Sep 22, 2014 11:08 am

Hi,
New to the forum, so hope this finds someone. I have experienced the same issue listed here, but with no (permanent) solution as yet. Running in Safe Mode and restoring factory settings as described here worked - that is when I create a new project, the eq is back. But when I open an existing working session, it has gone. So, tried a reinstall, but no joy, same issue arises.
Hoping someone can help here. Thanks!!
Mark Mitch
New Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:02 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Miscellaneous

Who is online

Users browsing this forum: VX967 and 2 guests