How do I make an Audio Unit?

General discussions on songwriting, mixing, music business and other music related topics.

How do I make an Audio Unit?

Postby bonrw5 » Sun Nov 10, 2013 6:17 pm

Does anyone know how I can make an Audio Unit, Like Ezdrummer or Kontakt?

If anyone knows of a good safe Guid, then that would be great, thanks. :)
User avatar
bonrw5
New Member
 
Posts: 12
Joined: Sat Oct 05, 2013 7:38 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: How do I make an Audio Unit?

Postby SteveInChicago » Sun Nov 10, 2013 6:21 pm

Cubase Pro 8 | Mac 10.10.1 | 8gb | UR44
User avatar
SteveInChicago
External Moderator
 
Posts: 5002
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Location: Chicago, IL USA
Has thanked: 127 times
Been thanked: 337 times

Re: How do I make an Audio Unit?

Postby JMCecil » Sun Nov 10, 2013 6:24 pm

When two audio standards love eachother very much...
HOVER HATERS UNITE -- DOWN WITH HOVER
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 4004
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 185 times

Re: How do I make an Audio Unit?

Postby SteveInChicago » Sun Nov 10, 2013 6:26 pm

...they are like an old married couple that never got along in the first place.
Cubase Pro 8 | Mac 10.10.1 | 8gb | UR44
User avatar
SteveInChicago
External Moderator
 
Posts: 5002
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Location: Chicago, IL USA
Has thanked: 127 times
Been thanked: 337 times

Re: How do I make an Audio Unit?

Postby curteye » Mon Nov 11, 2013 3:27 am

ROTFLMAO!! :)
{'-'}
If yer gear ain't breakin down, you aint workin' much.

iMac i7 2.8Gz 16GB 10.9...../C5.5/6.5/7.5
Mbook 2.4Gz 4GB 10.7.5.../C5.5/6.5/7.5

Location:
On the side of a volcano in the middle of the Pacific Ocean.
User avatar
curteye
Grand Senior Member
 
Posts: 5269
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:03 am
Has thanked: 51 times
Been thanked: 207 times

Re: How do I make an Audio Unit?

Postby JMCecil » Mon Nov 11, 2013 4:06 am

lol, that's not right ... Steve gives the right answer ... I f' around .. and who gets the thanks!!!
HOVER HATERS UNITE -- DOWN WITH HOVER
cpu:i7 980x - RAM:24gb - OS:Win8.1x64 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 8 |Cubase 6.5/7.5| H5, HS2, HSO, Padshop Pro
User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
 
Posts: 4004
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 185 times

Re: How do I make an Audio Unit?

Postby HowlingUlf » Mon Nov 11, 2013 9:30 am

haha you've got a point there! :shock:
I reconsidered.
I will from now on only thumb up good information.
Giving thumbs up to anything we like or laugh at makes the value of thumbs go down.
Like monetary inflation.
My bad :oops:
Gothenburg, Sweden
Cubase 7.5 32 | Intel i7 860 | 8GB | Win7 64 | Emu 1820M | BCR2000 | MPD16 via MIDI
and a few cables ... and some more stuff ... and even more than that, would you believe it ?!!?
User avatar
HowlingUlf
Senior Member
 
Posts: 1589
Joined: Wed Dec 15, 2010 4:58 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 23 times


Return to Steinberg Lounge

Who is online

Users browsing this forum: Qbass-007 and 1 guest