Cubase mixdown automatically opens Wavelab

Post general topics related to Cubase 7, Cubase Artist 7 and Cubase Elements 7 here.

Cubase mixdown automatically opens Wavelab

Postby kyleknapp » Tue Nov 12, 2013 12:16 am

okay, this is new...

I just installed my Wavelab 8 upgrade.

Suddenly, any time I export an audio mixdown from Cubase, Wavelab automatically opens (with the newly mixed file open).

Anybody know why this might be happening, or how I can make it stop?
~kyle

kyle knapp, Omaha NE USA
www.drycreekstudio.com | Cubase 6/7/8| Windows 7 | Core i5 1400 | 8GB RAM | M-Audio Delta 1010
kyleknapp
Junior Member
 
Posts: 123
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Cubase mixdown automatically opens Wavelab

Postby G-string » Tue Nov 12, 2013 12:20 am

yyes in your mixdown box un-choose the option to open with wavelab after mixdown
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1254
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 843 times
Been thanked: 62 times

Re: Cubase mixdown automatically opens Wavelab

Postby jaslan » Tue Nov 12, 2013 12:42 am

LOL
Core-i7 2820QM, 16GB RAM. Cubase 8 and Cubase 6.5.5 x64 on Windows 7. Scarlett 2i2. M-Audio Axiom Pro 61. Komplete 8. HALion 5. Jamstix 3.6. HSO VST Sound Set. Absolute VST+. 418 Carrier Landings.
SoundCloud
User avatar
jaslan
Senior Member
 
Posts: 2289
Joined: Fri Jan 21, 2011 11:42 pm
Has thanked: 67 times
Been thanked: 128 times

Re: Cubase mixdown automatically opens Wavelab

Postby kyleknapp » Tue Nov 12, 2013 1:09 am

hmmm, that might do it...

Seriously, I've never seen that before, and certainly never had any "post-process" option enabled. I suppose Wavelab did this when I installed the upgrade?

Thanks for the help!
~kyle

kyle knapp, Omaha NE USA
www.drycreekstudio.com | Cubase 6/7/8| Windows 7 | Core i5 1400 | 8GB RAM | M-Audio Delta 1010
kyleknapp
Junior Member
 
Posts: 123
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:39 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Cubase mixdown automatically opens Wavelab

Postby G-string » Tue Nov 12, 2013 8:41 am

I noticed the same thing , when I updated to WL8e it reset the option in Cubase for some reason and it was automatically opening wavelab after mixdown , I don't know why or how it reset the option anyway it's nothing major .

enjoy .
I7 3770k - win7 64 bit - C7.5.20 - WL8e - Halion 5 - Padshop pro - Cmc - Midex 8 - Uad - Rme FF/ADi8pro - Automap 4.7.3 b
G-string
Senior Member
 
Posts: 1254
Joined: Wed Jun 19, 2013 8:04 am
Location: Brighton UK
Has thanked: 843 times
Been thanked: 62 times

Re: Cubase mixdown automatically opens Wavelab

Postby DaveAbbott » Tue Nov 12, 2013 11:03 am

Hi All

I actually wish there was an option to open ANY wave editor automatically after mixdown instead of having to navigate to the file in question, sometime SB? Not serious I suppose!!

Best Regards

Dave
Dave Abbott
Entertainer | Musician | Producer
cricket@iafrica.com

Computer i7 3 Ghz CPU, Intel Mobo, 12Gig RAM System Drive115 Gig SSD + 4 x 1TB recording and sample drives.
Software: Win7 64Bit Cubase 7
Interface: Steinberg UR824 with Focusrite Octopre, Steinberg CI1 on spare machine
M-Audio Keystation Pro88 Controller
User avatar
DaveAbbott
Member
 
Posts: 308
Joined: Sun Feb 06, 2011 7:51 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 29 times


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests