Page 1 of 1

OPENING LOOP BROWSER

Posted: Mon Jul 11, 2011 8:14 am
by ITAYITAYITAY
HELLO
I AM NEW IN CUBASE
I AM USING LOOPMASH AND I CAN LOAD PERSET, BUT I CANN'T FIND THE LOOP BROWSER

HOW DO I OPEN THE LOOP BROWSER?

Re: OPENING LOOP BROWSER

Posted: Mon Jul 11, 2011 12:44 pm
by crohde
Hello,

On the main page (the matrix) swipe to the left to go to the mash page. Then swipe again to the left to go to the loop selection page. There click on the name of a loop to enter the browser. :)

Re: OPENING LOOP BROWSER

Posted: Mon Jul 11, 2011 1:40 pm
by ITAYITAYITAY
BUT HOW DO I "SWIPE TO THE LEFT " ? (I HAVE A PC AND CUBESE 5)
THANK YOU

Re: OPENING LOOP BROWSER

Posted: Mon Jul 11, 2011 5:41 pm
by bxsj
ITAYITAYITAY wrote:BUT HOW DO I "SWIPE TO THE LEFT " ? (I HAVE A PC AND CUBESE 5)
THANK YOU
@ITA
In Cubase 5 (or 6) use menu path Media/Loop Browser to open the loop browser window. From there you should be able to drag and drop loops/samples into loop mash.

@Crohde
So how the heck do you download the loopmash app? The link provided open iTunes and displays the following message: Your request could not be completed. The item you've requested is not currently available in the xxx store (Europe or US).

So please tell me is this app available or not? :evil:

Kind Regards,
BxSj

Re: OPENING LOOP BROWSER

Posted: Mon Jul 11, 2011 11:44 pm
by ITAYITAYITAY
NON OF THOSE REPLY WAS USEPUL FOR ME BUT I APPRECIATE YOUR EFFORT
THANK YOU ALL

I FOUND IT
(on file>>>key commands and than i typed "LOOP BROWSER" in the search box )
I JUST HAD TO PRESS "F6"

@bxsj
IN CUBSE 5 ITS BUILT IN .GO TO
ADD INSTRUMENT TRACK >>> (ON INSTRUMENT YOU NEED TO SELECT) SYNTH >>> LoopMash

Re: OPENING LOOP BROWSER

Posted: Tue Jul 12, 2011 9:57 am
by crohde
@ITAYITAYITAY
You are in the wrong forum. This is the LoopMash for iPhone forum. You are talking about LoopMash for Cubase. Please go to the Cubase forum! :)

@bxsj
The app is not available at the moment, we are working on a solution as we speak. :)

Re: OPENING LOOP BROWSER

Posted: Wed Jul 13, 2011 7:36 pm
by bxsj
crohde wrote:@ITAYITAYITAY
You are in the wrong forum. This is the LoopMash for iPhone forum. You are talking about LoopMash for Cubase. Please go to the Cubase forum! :)

@bxsj
The app is not available at the moment, we are working on a solution as we speak. :)
Thanks for the info! And for saving me to post a :roll:

Re: OPENING LOOP BROWSER

Posted: Thu Jul 14, 2011 12:25 pm
by crohde
By the way, the app is online again! Now updated to v.1.1
There is a free version available as well! :)