Loopmash is great, but questions...

Post Reply
rockman413
New Member
Posts: 8
Joined: Sat Apr 23, 2011 2:23 am
Contact:

Loopmash is great, but questions...

Post by rockman413 » Sat Apr 23, 2011 2:27 am

1. How to get the loopmash app audio into my daw like cubase, logic?

2. Is there any update now that we can import our audio into loopmash?

3.the white retangle means it's playing this audio, how about the retangle without the white?

Thanks

User avatar
crohde
Member
Posts: 782
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

Re: Loopmash is great, but questions...

Post by crohde » Mon May 02, 2011 9:56 am

Hello rockman413,

At the moment, the only way to get the audio into your daw is to record it using a cable... But we are investigating other solutions.
It is also not possible to import own audio files at the moment.
Regarding the design: The GUI was adopted from LoopMash in Cubase 6
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

rfmusicx
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Oct 28, 2011 1:39 pm
Contact:

Re: Loopmash is great, but questions...

Post by rfmusicx » Fri Oct 28, 2011 1:48 pm

Hi, i was about to buy loopmash for ipad but without the ability to import my own loops for me is like a demo.
Please add import/export of loops, i suggest ftp or directly from itunes, this will be a must buy after this, for now i've added to my itunes wishlist :)
Even if it will be a paid option i don't care, i'll get it for sure!

Next addition after this should be midi sync and automation to use it in real time with my preferred daw.....

thanks

Mcboyyy
New Member
Posts: 3
Joined: Fri Oct 28, 2011 5:57 pm
Contact:

Re: Loopmash is great, but questions...

Post by Mcboyyy » Fri Oct 28, 2011 6:00 pm

Please add track panning...please....!
kool...

Post Reply

Return to “LoopMash”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests