Does anyone have a problem when execute update in 64bit?

All topics on the Yamaha Vintage and RND Portico Plug-ins
Post Reply
shinyplain
New Member
Posts: 13
Joined: Sun Dec 04, 2011 12:51 pm
Contact:

Does anyone have a problem when execute update in 64bit?

Post by shinyplain » Wed Dec 21, 2011 9:33 am

Hi, I am using Windows 7 64bit OS and I use trial version RND Portico

but I have got a problem when I execute this update 1.1 version RND Portrico.

Update file finds RND_Portrico_5033_Eqaulizer_64bit.msi file.

and I don't find that file then update terminated without install.


I downloaded installer files (RND_Portico_5033_Equalizer_1.1.0_64bit_Update.msp and

RND_Portico_5043_Compressor_1.1.0_64bit_Update.msp )

and all of them have got a same problem.

Doesn't work with 1.1 update in trial version?


How can I do?

Thank you
Attachments
error message.JPG
(30.56 KiB) Not downloaded yet
Hi, Nice to meet you!
Facebook : http://www.facebook.com/jacksteiny


* PC - i7 2600k, 16GB Ram , 256GB SSD , Windows 7 Ultimate 64bit.
* Mac - Macbook Air Late 2011'
* Apogee AD8000SE Converter ( Adat Option )
* RME Fireface UC Audio Interface
* Steinberg UR44 Audio Interface
* Genelec 8030A
* Truesystem - P-Solo Preamp
* Summit Audio - TLA-50 Compressor
* Cubase 7.5, Nuendo 6.5
* All Steinberg CMC Series
* Korg OASYS Synthesizer
* YAMAHA MOTIF XS 6 Synthesizer

TimoWildenhain
Moderator
Posts: 962
Joined: Mon Jan 31, 2011 11:51 am
Contact:

Re: Does anyone have a problem when execute update in 64bit?

Post by TimoWildenhain » Thu Dec 22, 2011 6:30 pm

Hello,

you'll be contacted by our support team asap.

Thanks,
Timo
Timo Wildenhain - Head of Business Unit
Professional Audio Unit
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Checkout Steinberg on YouTube, Twitter, Facebook and MySpace!

shinyplain
New Member
Posts: 13
Joined: Sun Dec 04, 2011 12:51 pm
Contact:

Re: Does anyone have a problem when execute update in 64bit?

Post by shinyplain » Fri Dec 23, 2011 8:17 am

TimoWildenhain wrote:Hello,

you'll be contacted by our support team asap.

Thanks,
Timo
Thank you for reply.

Anyway, how can I contact to Steinberg Support Team?

I wanna tell this problem to Steinberg support team of head office.

I'll be looking forward to your reply.

Thanks.
Hi, Nice to meet you!
Facebook : http://www.facebook.com/jacksteiny


* PC - i7 2600k, 16GB Ram , 256GB SSD , Windows 7 Ultimate 64bit.
* Mac - Macbook Air Late 2011'
* Apogee AD8000SE Converter ( Adat Option )
* RME Fireface UC Audio Interface
* Steinberg UR44 Audio Interface
* Genelec 8030A
* Truesystem - P-Solo Preamp
* Summit Audio - TLA-50 Compressor
* Cubase 7.5, Nuendo 6.5
* All Steinberg CMC Series
* Korg OASYS Synthesizer
* YAMAHA MOTIF XS 6 Synthesizer

Post Reply

Return to “Yamaha Vintage and Rupert Neve Designs Portico Plug-Ins”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest