Wavelab 6 on Win7 x64 Enterprise - Error - OK to resume

For users of legacy Steinberg Wavelab software
Post Reply
olilarkin
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Jan 16, 2012 5:52 pm
Contact:

Wavelab 6 on Win7 x64 Enterprise - Error - OK to resume

Post by olilarkin » Fri Dec 20, 2013 6:16 pm

I really need to get Wavelab 6 running on Win7 x64 Enterprise.

I've installed the latest v6.1.1. Every time i launch it I get the message

Error
OK to resume

and then wavelab disappears whatever i click.

any ideas?

bob99
Senior Member
Posts: 2193
Joined: Fri Jan 07, 2011 2:49 am
Contact:

Re: Wavelab 6 on Win7 x64 Enterprise - Error - OK to resume

Post by bob99 » Sun Dec 29, 2013 12:25 am

Don't know about Enterprise but it works ok here on Win 7 64 Pro. Have you installed the latest elicenser software?
Windows 7, Windows XP

iti
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Apr 09, 2015 12:41 pm
Contact:

Re: Wavelab 6 on Win7 x64 Enterprise - Error - OK to resume

Post by iti » Thu Apr 09, 2015 12:48 pm

all who have at boot wavelab also an error ok to resume, you should try to do the following:
go to the Advanced System Settings, then the Advanced menu, Performance - parameters DEP below and add to the exceptions wavelab Data Execution DEP.

[Thank you so much I want to say a man named Andrew Fa, also known as EDGE, for their help with the decision of this trouble]

meithcnul00
New Member
Posts: 1
Joined: Fri Aug 25, 2017 10:08 pm
Contact:

Re: Wavelab 6 on Win7 x64 Enterprise - Error - OK to resume

Post by meithcnul00 » Fri Aug 25, 2017 10:20 pm

I've installed the latest v6.1.1.
Hello there,
I think the old version is better than the latest version.
Thanks
:ugeek: :ugeek: :ugeek:

Post Reply

Return to “Older Wavelab versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest