Page 1 of 1

track presets

Posted: Sat Feb 05, 2011 10:42 am
by funktonal
Hi
yesterday I installed cubase 6 over cubase 5.Everything works fine I guess.But I have noticed Cubase 6 did not installed track presets.It uses track presets came with cubase5.In cubase 6 application folder pattern banks and
track presets folders are missing.Is this normal?

peace
burak

Re: track presets

Posted: Mon Feb 07, 2011 11:01 pm
by funktonal
I think it is not normal.Why would a new application use the old application's root folder?Cubase 6 did not install
vst3 presets,track presets and pattern banks.What should I do?
Are there any new presets or should I just copy the folders from cubase 5 application folder and change the path
at default xml?

could anyone who updated from cubase 5 please check the cubase 6 application folder structure? (right click on the application icon -show package contents)

I like this update .

peace
burak
broke and proud

Re: track presets

Posted: Tue Feb 08, 2011 8:18 am
by funktonal
hi again
Could anyone please help me with this?

burak
peace

Re: track presets

Posted: Tue Feb 08, 2011 8:26 am
by Guest
Trash your preferences but make sure you backup C5 settings first.

Re: track presets

Posted: Tue Feb 08, 2011 9:00 am
by funktonal
thank you
but how will cubase find ( vst3presets,track presets and pattern banks)the things it did not install ?
did you check your cubase application folder structure?I just wanna be sure
peace

Re: track presets

Posted: Tue Feb 08, 2011 9:03 am
by Home Studio 87
it's all "compacted" in the "vstsound" folder inside the cubase 6 folder

Re: track presets

Posted: Tue Feb 08, 2011 9:36 am
by funktonal
thank you
I think this is the answer I have been looking for
yes the cubase5 does not have that folder,
peace