Image construction error?

For users of legacy Steinberg Nuendo software
Post Reply
Jason_Staczek
Junior Member
Posts: 160
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:11 am
Contact:

Image construction error?

Post by Jason_Staczek » Thu Feb 17, 2011 11:02 pm

I'm suddenly starting to see this in my project and libraries.

Image

What do you do to fix these?

Jason
Cubase 9.5.x, Nuendo 8, SSL Alphalink MADI-AX, RME HDSPe MADI, Mac OS 10.12.x, Windows 10.x, PT12.x

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2450
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: Image construction error?

Post by Fredo » Fri Feb 18, 2011 8:40 am

In the pool: right click on the file and choose "reconstruct waveform".

Fredo

Jason_Staczek
Junior Member
Posts: 160
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:11 am
Contact:

Re: Image construction error?

Post by Jason_Staczek » Sat Feb 19, 2011 3:45 am

Hmmm, it's greyed out. And also greyed out in the Library that has all the "image construction errors".

Jason
Cubase 9.5.x, Nuendo 8, SSL Alphalink MADI-AX, RME HDSPe MADI, Mac OS 10.12.x, Windows 10.x, PT12.x

ROCKINROG
New Member
Posts: 34
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:40 am
Contact:

Re: Image construction error?

Post by ROCKINROG » Sun Feb 20, 2011 10:33 pm

I had one of those this morning (in Nuendo 3) and just saved the project, shut down Nuendo and reopened the project and it was fixed upon reopening.
Cheers, Roger R Cunningham
Wired Audio & Video Installations

Jason_Staczek
Junior Member
Posts: 160
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:11 am
Contact:

Re: Image construction error?

Post by Jason_Staczek » Mon Feb 21, 2011 2:27 am

Wish that had fixed it for me. I had to remove the files from the library and re-import them.

Jason
Cubase 9.5.x, Nuendo 8, SSL Alphalink MADI-AX, RME HDSPe MADI, Mac OS 10.12.x, Windows 10.x, PT12.x

User avatar
Brain
Member
Posts: 282
Joined: Tue Jan 04, 2011 7:55 pm
Location: Dallas
Contact:

Re: Image construction error?

Post by Brain » Mon Feb 21, 2011 2:47 am

You can always go into the images folder and erase the corresponding image. then restart the project and it will
construct a new image.

Later,
Brain
1.
N6.5.40, N6.0.7, WL 8.5.20
3.50gHz i7, Win-7_Pro
RME HDSPe-MADI
Motu Micro-lite
Timebase
Euphonix System-5

2.
N7.0.30, N6.5.40, N6.0.7
2.66 gHz Core2 Quad, XP SP-2
RME HDSP-MADI (primary)
SSL Alphalink MADI-SX, Mixpander-5 (backup)

sylvainmoreau
Member
Posts: 388
Joined: Sat Aug 11, 2012 11:05 pm
Contact:

Re: Image construction error?

Post by sylvainmoreau » Thu Jan 17, 2019 6:39 pm

hi,

2018... 7years later... still not working.
how to fix image error please ?
nuendo 10.2.0 / rme fireface 802 / rme Fireface UC/ W10x64 / 16ram / i7 2600k / P67A-UD3P-B3 / AMD Radeon HD 6800 Series

Post Reply

Return to “Older Nuendo versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest