Issue with changing presets Padshop

All topics on Padshop and Padshop Pro
Post Reply
irfanak
New Member
Posts: 12
Joined: Mon Jun 16, 2014 9:09 am
Contact:

Issue with changing presets Padshop

Post by irfanak » Wed Mar 11, 2015 8:46 am

I am facing a problem with PadShop,
when i try to change the pre-set to anything other than the default, it just doesn't work. I cannot seem to change the pre-sets.

I have tried to update to 1.1.2 but still same issue.

can you please advise a fix?

thanks;
Attachments
unnamed.png
Screenshot
(831.17 KiB) Not downloaded yet
++ Your age is equal to the number of times you went around the sun ++

User avatar
ggc
Senior Member
Posts: 1448
Joined: Thu Feb 17, 2011 6:17 am

Re: Issue with changing presets Padshop

Post by ggc » Wed Jul 01, 2015 10:27 pm

Those are the waveforms in the pic, not presets..

Use the box at the top of your padshop

Post Reply

Return to “Padshop and Padshop Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests