Retrologue license missing C6.5.5

All topics on Retrologue
Post Reply
Diplomat72
New Member
Posts: 14
Joined: Sun Sep 29, 2013 3:37 am
Location: South Oz
Contact:

Retrologue license missing C6.5.5

Post by Diplomat72 » Sun Jan 22, 2017 6:37 am

Hi guys,
I am unable to open Retrologue 1 on my new music computer. I use 6.5.5, I recently demoed 8.5 after discovering the Retrologue 2 upgrade I had purchased wasn't compatible. I managed to get a refund but after using 8.5 (which is now expired, and unavailable) the license does not appear.

Now to my old computer..

Retrologue works fine. It is not present in the elicenser control centre but am I correct in assuming it exists under the C6.5 license? Retrologue does not appear in either the USB elicenser or the soft elicenser, hence my assumption.

It appears demoing 8.5 usurped the Retrologue license from 6.5.

Thanks for your help,
Andrew
Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz, 16GB Ram, 64-bit OS, Cubase Pro 9
Behringer X32, Mackie HR824's, Plugins by Slate Digital, Soundtoys, Waves, DMG Audio, FabFilter, HoRNet...

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 3015
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: Retrologue license missing C6.5.5

Post by Romantique Tp » Sun Jan 22, 2017 8:03 am

The Retrologue 1 license is included with Cubase 6.5.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

Diplomat72
New Member
Posts: 14
Joined: Sun Sep 29, 2013 3:37 am
Location: South Oz
Contact:

Re: Retrologue license missing C6.5.5

Post by Diplomat72 » Sun Jan 22, 2017 12:05 pm

Gotcha, how do I get my second machine to recognise it and allow me to use it again? I had it running successfully until I demoed 8.5. Should I have to reinstall 6.5?
Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz, 16GB Ram, 64-bit OS, Cubase Pro 9
Behringer X32, Mackie HR824's, Plugins by Slate Digital, Soundtoys, Waves, DMG Audio, FabFilter, HoRNet...

Diplomat72
New Member
Posts: 14
Joined: Sun Sep 29, 2013 3:37 am
Location: South Oz
Contact:

Re: Retrologue license missing C6.5.5

Post by Diplomat72 » Sun Feb 19, 2017 10:16 am

anyone?
Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz, 16GB Ram, 64-bit OS, Cubase Pro 9
Behringer X32, Mackie HR824's, Plugins by Slate Digital, Soundtoys, Waves, DMG Audio, FabFilter, HoRNet...

Diplomat72
New Member
Posts: 14
Joined: Sun Sep 29, 2013 3:37 am
Location: South Oz
Contact:

Re: Retrologue license missing C6.5.5

Post by Diplomat72 » Tue Jun 13, 2017 10:05 am

I don't want to reinstall 6.5
Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz, 16GB Ram, 64-bit OS, Cubase Pro 9
Behringer X32, Mackie HR824's, Plugins by Slate Digital, Soundtoys, Waves, DMG Audio, FabFilter, HoRNet...

Diplomat72
New Member
Posts: 14
Joined: Sun Sep 29, 2013 3:37 am
Location: South Oz
Contact:

Re: Retrologue license missing C6.5.5

Post by Diplomat72 » Sat Jul 01, 2017 7:11 am

The good news is this is no longer an issue. I upgraded to C9 the other day, happy days.
Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz, 16GB Ram, 64-bit OS, Cubase Pro 9
Behringer X32, Mackie HR824's, Plugins by Slate Digital, Soundtoys, Waves, DMG Audio, FabFilter, HoRNet...

Post Reply

Return to “Retrologue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest