Moved the VST3 File...not showing in DAW

All topics on Retrologue
Post Reply
theupgrade
New Member
Posts: 2
Joined: Tue May 28, 2013 9:42 pm
Contact:

Moved the VST3 File...not showing in DAW

Post by theupgrade » Wed Jun 12, 2013 6:18 pm

I have finally organized all my vsts in folders. I use S1.

However, the Restrologue.vst3 will not show up in my VST folder in my DAW, how does one fix this?

bilekt3
Junior Member
Posts: 117
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:44 am
Contact:

Re: Moved the VST3 File...not showing in DAW

Post by bilekt3 » Mon Jun 24, 2013 12:49 pm

theupgrade wrote:I have finally organized all my vsts in folders. I use S1.

However, the Restrologue.vst3 will not show up in my VST folder in my DAW, how does one fix this?
As far I know - Directory organization only affects VST not VST3 instruments (VST3 has category embedded from manufacturers) - if you move VST3 from original VST3 folder just move it back.
Tomas Bilek | Solution Architect, Functional Developer (Clojure, F#) | Prague, Czech Republic

MacBook Pro 15', Nuendo 7.X+NEK, Absolute Collection 2, Fab Filter Plugins, RND Portico Bundle, Softube Tube-Tech Classic Channel, 2CAudio Reverbs

Post Reply

Return to “Retrologue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest