second activation code

All topics on Retrologue
Post Reply
deon
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Sep 02, 2013 2:36 am
Contact:

second activation code

Post by deon » Mon Sep 02, 2013 2:42 am

Hi, all good?
I bought Retrologue yesterday. I would need to install it in my second computer.
How can I get a second activation code to install it in my other computer too?
Thank u very much.

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3620
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: second activation code

Post by JMCecil » Mon Sep 02, 2013 2:06 pm

buy a 2nd copy.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

David L
New Member
Posts: 41
Joined: Fri Nov 02, 2012 5:42 pm
Contact:

Re: second activation code

Post by David L » Tue Sep 03, 2013 3:08 pm

Purchasing a dongle would be ok though wouldn't it?
So that deon could install on 2 Machines but only use on one at a time?

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3620
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: second activation code

Post by JMCecil » Tue Sep 03, 2013 3:12 pm

David L wrote:Purchasing a dongle would be ok though wouldn't it?
So that deon could install on 2 Machines but only use on one at a time?
yep, that works too
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

User avatar
Home Studio 87
Member
Posts: 737
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:32 pm
Contact:

Re: second activation code

Post by Home Studio 87 » Tue Sep 03, 2013 6:51 pm

no need to buy another dongle cause your license can be only on one USB Sstick ! install as many computer you want & plug your USB Stick ! use only one in the same time, but install it everywhere you want !
Gigabyte GA-X99P-SLI / Intel Corei7 6800k / 32 Go DDR4 / 4x SSD / Win 10 Pro x64 / UAD Apollo Twin USB / UAD2 Satellite Octo USB / UAD2 Octo PCIe / Cubase Pro 9.5 x64 / VEP6 / D-Touch Cubase / Console 1 / CMC Controllers / iPad 2&3 Lemur / Komplete Kontrol S61 MK2 /

User avatar
JMCecil
Grand Senior Member
Posts: 3620
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:03 pm
Contact:

Re: second activation code

Post by JMCecil » Tue Sep 03, 2013 6:54 pm

sorry, I misconstrued your statement ... homestudio is correct. I took your post to mean you were using the soft registration, not a dongle. You only need 1 dongle that you move between computers. As he said, you can install on as many as you like, but you have to attach the dongle to the one you want to use. Having 2 dongles doesn't work as you have to go through de-reg/reg process in order to use the other dongle. Which takes way more time than just moving the 1 dongle.
cpu:i7 6950x - RAM:128gb - OS:Win 10 - Interfaces:Lynx Aurora, Komplete Audio 6 - MIDI:Midisport 4x4, Quadra Thru
Steiny Suff: CMC:FD,CH,TP,QC,PD | Wavelab 9 | Cubase VST-32->9 | H5, GA4, HSO, Padshop Pro, Cubasis, iC Pro

Post Reply

Return to “Retrologue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest